Spermatesti – Tietoa testistä

Pettääkö puolisosi? Oletko löytänyt tahran, joka on mahdollisesti siemennestettä? Tunnistatko sperman varmasti? EasyDNA tarjoaa siemennesteen tunnistuksen laboratoriotutkimusta – Tutkimuksen avulla selvitämme lähettämäsi näytteestä, onko siinä siemennestettä vai ei. Tulokset lähetämme sähköpostiin noin 10-15 päivän kuluttua siitä kun olemme vastaanottaneet näytteesi laboratorioon analysoitavaksi.

Huomio: Tähän testiin ei lähetetä testipakkausta. Kun olemme vahvistaneet tilauksesi, niin lähetämme sinulle vahvistusviestin ja ohjeet näytteen lähettämistä varten. Viesti sisältää myös tietolomakkeen, joka asiakkaan pitää tulostaa ja liittää lähetykseen mukaan.

Näytteet siemennesteen tunnistukseen

Laboratoriomme voi testata laajalti kaikenlaisia näytteitä. Tyypillisesti näytteet ovat vuodevaatteita, alusvaatteita tai muita vaatteita josta tutkimme siemennesteen läsnäoloa. Asiakkaan tulee merkitä alue/tahra, josta haluaa analyysin tehtävän. Vaihtoehtoisesti voidaan ks. alue myös leikata lähetettäväksi laboratorioon. Jos et ole varma lähettämästäsi materiaalista ja sen soveltuvuudesta testiin, niin ota asiakaspalveluumme yhteyttä.

Siemennesteen tunnistuksen testitulokset

Siemennesteen tunnistus tulokset ilmoitetaan selkeästi:

 

  • Positiivinen tulos: tilanteessa jossa siemennestettä tai siittiöitä on löytynyt
  • Negatiivinen tulos: tilanteessa jossa siemennestettä tai siittiöitä ei ole löytynyt

DNA-testin lisätilaus siemenneste tutkimuksen jälkeen

Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkaa analyysiä uskottomuus DNA-testillä, mikäli siemennesteen tunnistuksen tulos on positiivinen. Tässä tilanteessa eristämme näytteen DNA:n ja tätä voidaan verrata toisen näytteen DNA:han (esim. vanutikkunäyte suun limakalvolta). Näin voidaan määrittää kuuluvatko saadut DNA-profiilit samalle henkilölle. Katso tästä lisätietoja uskottomuus DNA-testistä. Testin analyysi aika on arviolta 13 vuorokautta.

Huomaa, että tämä ei ole mikään pikatesti joiden tarkkuus ja luotettavuus vaihtelee merkittävästi. EasyDNA:n siemennesteen tunnistus on laboratoriotason tarkka ja luotettava tutkimus.

Lupa ihmisperäisen näytteen analysoimiseksi

Kaikille testeille, myös siemennesteen tunnistustesteille sinun tulee antaa kirjallisesti lupa näytteen tutkimiselle. Lupalomake lähetetään tulostettavaksi vahvistusviestin yhteydessä. Voit tulostaa ja allekirjoittaa lomakkeen ja lähettää se näytteiden kanssa samalla lähetyksellä laboratorioon.

Tilaa tunnistustesti suoraan nettisivujen tilauksen kautta tai sähköpostilla osoitteesta [email protected]. Mikäli haluat tilata testin useammalle näytteelle, niin saat testit alennettuun hintaan.

 

Uskottomuus DNA-testi