Hevosen DNA-profiili

Korkealaatuinen profiili, joka sisältää 23 DNA-merkkiainetta. Tulokset 10 työpäivän kuluessa näytteiden saapumisesta laboratorioon.

Miksi hevosen DNA-profiili kannattaa analysoida?

Kuvittele, että hevosi on varastettu tai kadonnut! Jos tunnistat hevosen, jonka epäilet olevan sinun, kuinka voit saada ehdottoman tieteellisen varmuuden siitä, että se on sinun? Vastaus on, hevosen DNA-profilointi. Jokaisella hevosella on oma ainutkertainen DNA-profiili. Palvelu soveltuu erinomaisesti myös kasvattajille, koska sen avulla voidaan todentaa polveutumista hevosten välillä. Testiä voidaan käyttää myös vanhempien testaamiseen sekä jälkeläisten todistuksena.

Katso ja lataa hevosen DNA-profiili testin ohjeet tästä:

 

Onko kaikilla hevosilla ainutlaatuinen DNA-profiili? Kyllä, kaikilla hevosilla on ainutlaatuinen DNA-profiili, paitsi monotsygoottisilla kaksoishevosilla (identtiset kaksoishevoset). Näillä hevosilla on myös identtinen DNA-profiili, jolloin niitä ei voi erottaa sen perusteella.

Minkälainen näyte minun täytyy antaa?

Hevosen DNA-profiili testiin tulisi lähettää hevoselta nypittyjä tai harjattuja karvoja. Karvoissa tulee olla juuriosia tallella. DNA-testit suoritetaan eristämällä juuriosan DNA:ta. Leikattu hevosen karva ei toimi analyysissä ja johtaa uusinta näytteen ottamiseen.
Tilaa testi, ota näytteet ja palauta ne ohjeiden mukaisesti laboratorioon. Saat tulokset suoraan sähköpostiin heti niiden valmistuttua. Voit aina myös kysyä meiltä. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

Artikkeli: Eläinten DNA-testaus