Kissan allergiatesti

Tilaa 139 €

Oksenteleeko kissasi jatkuvasti? Selvitä asia kissan allergiatestillä ja pidä parempaa huolta kissastasi. Testaa herkkyydet ruoka-, ympäristö- ja keinotekoisille allergeeneille. Tällä testillä saat tietoa kissasi hoidosta ja siten voit parantaa sen hyvinvointia. Testaa kissasi vain hintaan 139 euroa.

Koiran sairaudet

Tilaa 189€

Ainutlaatuinen geenitesti koiralle ja kasvattajille, jossa tutkitaan jopa yli +320 perinnöllistä sairautta ja sen kantajuutta. Testi on yksi vaikuttavimmista testeistä koko maailmassa. Testillä voidaan tutkia nopeasti ja laaja-alaisesti koiran perinnölliset sairaudet ja tärkeät ominaisuudet terveyteen liittyen. Aloita koirasi kanssa matka kohti terveempää elämää jo tänään!

Hevosen sairaudet

Tilaa 99 €

Oletko miettinyt sitä, että onko hevosesi perinyt geenejä, jotka rajoittavat tulevaisuudessa sen kykyä pysyä terveenä ja toimintakykyisenä? Hevosen perinnöllisten sairauksien testillä voidaan tutkia riskejä tyypillisille hevosten sairauksille. Lisäksi testissä tutkitaan moniin ominaisuuksiin vaikuttavia geenejä. Testauksella voidaan saada merkittävää hyötyä hevosen hyvinvoinnille.

Koiran isyystutkimus

Tilaa 259 €

Tarjoamme koiran syntyperätutkimukset ilman emon näytettä. Testaaminen on kuitenkin huomattavasti monimutkaisempaa. Tämän testin avulla koirankasvattajilla ja koiranomistajilla on ensimmäinen todellinen tieteellinen todiste koiran sukutaululle, 99,99% tarkkuudella. Tulokset lähetetään sähköpostitse 10 päivän kuluttua siitä, kun näytteet on vastaanotettu laboratoriossa.

Koiran DNA testi (EU)

Tilaa 139 €

Haluatko selvittää ja varmistaa mitä rotuja koirassasi on? Uudistunut koiran DNA-rotutesti soveltuu nyt koirille, joiden historia on pääasiassa Euroopasta. Tätä testiä voidaan käyttää selvittämään mitä rotuja sekarotuisessa koirassa on. Testin tietokanta kattaa jopa +350 koirarotua ja alatyyppiä. Tulosraportin saat 3-4 viikon kuluessa suoraan sähköpostiin. Soveltuu sekarotuisille ja puhdas rotuisille koirille.

Koiran allergiatesti

Tilaa 135€

Ota koirasi terveys ja hyvinvointi haltuun allergiatutkimuksella. Koiran yksilöllinen tunteminen auttaa sinua huomaamaan mitkä asiat ovat tärkeitä koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Koirien innovatiiviset testit tarjoavat mahdollisuuden koiran allergioiden tuntemiseen. Koiran allergioiden kartoitus easyDNA:n allergiatestillä edistää koirasi terveyttä ja hyvinvointia.

Koiran isyystesti

Tilaa 189 €

Koirien isyydet ja äitiydet ovat usein epäselviä. Koiran äitiys- ja isyystestillä selvität ja varmistat ketkä ovat koiran oikeita vanhempia. Tämän DNA-testin avulla koirankasvattajat voivat todella rakentaa tieteellisesti todistetun sukupuun koirillensa.Testi on 99,99% tarkka ja luotettava. Tulokset valmistuvat 10 päivän kuluessa näytteiden saapumisesta laboratorioon.

Kissan PKD-testi

Tilaa 95 €

EasyDNA tarjoaa kissojen PKD-testausta. Yksinkertainen DNA-testi kissan perinnöllisen häiriön tunnistamiseen, joka vakavimmillaan voi johtaa munuaissairauden kehittymiseen, erityisesti persian kissoilla ja eksoottisilla lyhytkarvaisilla kissoilla.

Hevosen DNA-profiili

Tilaa 129 €

DNA-profiili on ainutlaatuinen geneettisen tunnistuksen muoto. Se on kiistaton ID hevostasi, jota voidaan käyttää tunnistamaan hevonen 100% varmuudella, mikäli siihen on tarvetta. Profiili on varma ja edullinen vakuutus hevosen luotettavaan tunnistamiseen. Useammalle hevoselle alennuksella.

Koirien rotutestit ja allergiatestit

Rodunmääritykseen voidaan käyttää DNA-testausta. EasyDNA:n tarjoamat rotutestit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia palveluita, jotka tarjoavat ainutlaatuista tietoa koiran elämästä, terveydestä ja hyvinvoinnista. Testien avulla voidaan ymmärtää koiran historiaa ja rodulle tyypillisiä ominaisuuksia sekä ongelmia. Valikoimaan kuuluu myös koirien vanhemmuus DNA-testit, joita tilaavat usein koirien kasvattajat todisteeksi pentueen tiedoista. Eläinten DNA-testit ovat tarjolla kaikille Suomessa.

Hevosen DNA-tutkimukset

Valikoimassa löytyy myös hevosille suunnattuja testejä. Hevosen profilointi voi olla tärkeää hevosen katoamisen tai varkauden yhteydessä. Miten voidaan todistaa ja yksilöidä hevosen omistajuus. Näytteenottoa varten on hevosille suunniteltu oma ohjeistuksensa.