Keitä me olemme ?

EasyDNA on yksi maailman johtavista  DNA-testien tarjoajista, joka tarjoaa DNA-testauspalveluja maailmanlaajuisesti. Yhtiön hallintotoimisto sijaitsee Britanniassa ja  maailmanlaajuinen asiakaspalveluverkostomme tarjoaa palvelua monella eri kielellä. Suomessa rekisteröitynyt easyDNA palveluntarjoajana toimii Suomalainen EasyDNA Finland. Tehtävämme on tarjota korkealaatuisia testejä loistavan asiakaspalvelumme tukemana, joka takaa korkealaatuiset tulokset asiakkaille.

EasyDNA tarjoaa laajan valikoiman DNA-testejä, joita voidaan hyödyntää monenlaisissa tapauksissa. DNA-isyystestimme tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa tarkkaan suhteen oletetun isän ja lapsen välillä. Sukulaisuus DNA-testiä voidaan hyödyntää, kun täytyy selvittää muita sukulaisuussuhteita. Kaikki testimme voidaan suorittaa monenlaisista eri näytteistä hyödyntäen muut DNA-näytteet testausta.

Erittäin kokenut laboratoriohenkilökunta

Asiakkaana voit olla vakuuttunut, että testit suorittaa korkeasti koulutetut ja kokeneet DNA-testauksen ammattilaiset ja tiedemiehet, jotka ovat käsitelleet tuhansittain DNA-testejä vuosien saatossa ja ovat omistautuneet tarjoamaan sitä täydellisyyden tasoa, jota odotetaan valtuutetulta laboratoriolta.

Asiakaslähtöisyys

EasyDNA on omistautunut tarjoamaan korkealaatuista asiakaspalvelua. Korkeasti koulutettu tiimimme tietää, että DNA-testausta vaativat tapaukset saattavat olla tunteikkaita ja vaikeita asiakkaille. Siksi pyrimme tekemään palvelusta mahdollisimman selkeää ja suoraa. Asiakkaamme saavat täyttä teknistä tukea ja vastaamme kaikkiin tiedusteluihinne, koskivat ne mitä hyvänsä. EasyDNA:lla sinua palvelee kliiniseen laboratorioanalytiikkaan koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset.

Ota meihin yhteyttä tänään, niin voimme opastaa teitä DNA-testaustarpeissanne. Pyrimme selvittämään luotettavasti kaikki DNA-testaukseen liittyvät kysymykset maailmanlaajuisen asiantuntija tiimimme tukemana, joten voit myös lähettää kysymyksenne sähköpostitse [email protected] niin vastaamme kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.