Mikrobiomi

Tilaa 209 €

Suoliston bakteerikanta tasapainossa? Nyt voit selvittää suolistosi toimintaa ja hyvinvointia, mikrobiomin tutkimuksella, johon voit ottaa näytteen suoraan kodissasi. Saat tiedon suoliston mikrobien, kuten bakteerien koostumuksesta ja toiminnasta. Tulokset valmistuvat noin 2-3 viikon sisällä ja saat ne suoraan sähköpostiisi.

NutriFit DNA-testi

Tilaa 299 €

Onko sinulla vaikeuksia saada kuntoa kohdalleen? Tuntuuko että kovasta treenistä huolimatta, ei kehitystä tapahdu? Syyt saattavat löytyä geeneistä. Ota selvää NutriFit geenitestillä, miten optimoit treenisi, ravintosi ja hyvinvointisi mahdollisimman tehokkaasti. Laaja geenitesti jossa saat 35 eri asian analyysin kehosi toiminnasta. Testi määrittää yhteensä yli 110 geneettistä varianttia.

Laaja geenipaneeli

Tilaa 289 €

Haluatko selvittää enemmän tietoa terveydestäsi? EasyDNA:n Know Yourself geenitesti paneeli antaa sinulle runsaasti geneettistä tietoa eri osa-alueilta, kuten esi-isien syntyperästä, persoonallisuuden piirteistä, fyysisestä suorituskyvystä, kehon reagoinnista eri ravintoaineisiin, alttiudesta sairauksiin ja ihon hoitotarpeesta.

Yliherkkyys testi

Tilaa 135 €

Onko sinulla usein selittämättömiä terveysongelmia? Epäiletkö itselläsi jonkinlaista herkkyyttä eli intoleranssia joitain aineita kohtaan? Oletko altistunut homeille? Uusi ja innovatiivinen yliherkkyystesti tutkii herkistymistä jopa 400 ruoka-aineelle ja 325 ympäristön aineelle. Testaukseen sisältyy ravintoaineet, metallit, suoliston herkkyyden- ja hormonien analyysi! Tulokset ovat saatavissa 7-10 päivän kuluttua näytteiden vastaanottamisesta laboratorioon. Aloita oma terveys matkasi EasyDNA:n yliherkkyys testillä!

Geenitesti

Tilaa 269 €

Tilaa geenitesti ja määritä riskisi sairastua. Geenitestit ovat kehittyneen teknologian ja tieteellisen tutkimuksen ansiosta antaneet jokaiselle mahdollisuuden tutkia omia geenejä. Nyt jokainen voi päästä käsiksi omaan perimään. EasyDNA tarjoaa geenitestin, jolla voit määrittää riskisi sairastua yleisiin sairauksiin. Tiedon avulla voit kohdistaa huomiosi terveellisiin elämäntapoihin ja näin vähentää riskiä sairastua.

Syöpägeeni tutkimus

Tilaa Tilaus asiakaspalvelusta

Perinnöllisyys on joidenkin syöpien synnyssä merkittävä tekijä. Monella henkilöllä on läsnä epätietoisuus siitä että onko juuri minun kohdallani tälläinen geneettinen alttius olemassa. Nykyään tiedetään joukko geenejä, jotka lisäävät riskiä tiettyjen syöpien syntyyn. Tämä tieto voi olla merkittävä ja tärkeä tieto elämässä.

Keliakia geenitesti

Tilaa 159 €

Keliakia on autoimmuunisairaus, jonka syntymiseen tiedetään vaikuttavan tietynlaiset geenit. Tarjoamme uudenlaisen geenitestin, jolla selvität oletko perinnöllisesti altis sairastumaan keliakiaan.

Laktoosi-intoleranssi DNA-testi

Tilaa 149 €

Saatko epämukavia oireita maitotuotteita käyttäessäsi? Turvonnut olo, maha kipeä ja toimii oudosti? Taustalla saattaa olla maidon sisältämän laktoosin imeytymisen häiriö. Tämä voi johtua siitä että omistat laktoosi-intoleranssia aiheuttavan geenimuodon, joka johtaa siihen että suolistossasi ei ole maidon laktoosia pilkkovaa laktaasi entsyymiä. Selvitä asia nopeasti ja helposti geenitestillä.

Ihon DNA-testi

Tilaa 179 €

Ihon DNA-testi on paras ratkaisu laadukkaaseen ihonhoitoon. Sen avulla saat tiedon oman ihon ominaisuuksista ja vanhenemiseen liittyvistä asioista, jotka liittyvät geeniperimään. Ihon DNA-testi on uusi ja innovatiivinen ratkaisu kohti parempaa ihonhoitoa.

Dieetti ja ravinto DNA-testi

Tilaa 189 €

Väsynyt laihduttamiseen ilman tuloksia? Dieetti ja ravinto geenitesti auttaa sinua selvittämään mikä vikana kun homma ei toimi.

Persoonallisuus DNA-testi

Tilaa 179 €

Oletko utelias ja kiinnostunut persoonallisuudestasi? Geenisi määrävät sen mitä olet. Harkitsetko asioita pitkään vai oletko riskin ottaja? Suunnitteletko vai oletko enemmän spontaani? Persoonallisuus DNA-testi voi auttaa sinua oppimaan lisää siitä, miten genetiikka vaikuttaa persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen. Yksinkertainen sylkinäyte on kaikki, mitä tarvitaan tulkitsemaan salaisuudet siitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen. Tilaa testi tänään!

Geenitestit

Sairausriskien määritykseen tarkoitettu geenitesti tutkii yli 30 sairautta jotka ovat yleisiä Suomalaisessa väestössä. Näihin sairauksiin on lukuisissa genetiikan ja lääketieteen tutkimuksissa osoitettu olevan riskiä kohottavia genotyyppejä.

Dieetti ja urheilu testaus

Mikäli henkilö haluaa optimoida ja parantaa tuloksiaan urheilijana, niin paras tapa on tutkia omaa perimää DNA-testauksen avulla. Näin voidaan räätälöidä yksityiskohtainen treeni- ja kehitysohjelma.

Syöpägeenien tutkimukset

Sairaus alttiutta tutkivien testien sarjassa yksi monien mielenkiinnon kohde on oma syöpäriski. Tähän olemme kehittäneet syöpägeenien tutkimuksen, jossa keskitytään ainoastaan tiettyjen syöpäsairauksien genetiikkaan. Tämän ainutlaatuisen testin tulokset kehotetaan läpikäymään yhdessä asiantuntevan lääkärin kanssa.