EasyDNA tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa kumppanuusohjelmamme kautta. Jos sinulla on verkkosivusto, blogi, foorumi tai muu online-markkinointikanava Suomessa, jossa vierailijasi voisivat olla kiinnostuneita DNA-testien ostamisesta ja haluat ansaita rahaa myymällä niitä kumppanuusohjelmamme kautta, täytä hakemuslomakkeemme tänään.

Miksi ryhtyä EasyDNA kumppaniksi?

Ansaitse passiivista rahaa. Kumppaniksi ryhtyminen antaa sinulle mahdollisuuden ansaita passiivista tuloa. Kun olet asentanut linkit ja bannerit sivustollesi, voit ansaita rahaa jokaisesta myynnistä ilman jatkuvaa työpanosta. Näin voit keskittyä muihin projekteihin samalla kun tulosi kasvavat.

Tilattavat tuotteet korkeamman hintaluokan tuotteita. EasyDNA DNA-testit ovat korkealaatuisia ja korkeamman hintaluokan tuotteita, joiden keskimääräinen tilaus arvo on yli 150€. Tämä tarkoittaa, että jokainen onnistunut myynti tuottaa merkittävää tuloa, mikä tekee kumppanuudesta entistä kannattavampaa.

Keskimääräinen komissio 15%. Kumppaneillemme tarjotaan kilpailukykyiset komissiot, ja tulojen määrä voi vaihdella sopimuksen mukaan, jolloin sinulla on mahdollisuus neuvotella parhaat ehdot.

Laaja valikoima bannereita ja mukautettuja linkkejä. EasyDNA tarjoaa monipuolisen valikoiman bannereita ja mukautettuja linkkejä, jotka sopivat eri tyyppisiin sivustoihin ja markkinoinnin tarpeisiin. Tämä helpottaa mainosten sijoittamista ja optimointia, jotta voit saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Miten affiliate se toimii?

Hae kumppaniksi. Saat henkilökohtaisen tilin, johon sisältyy linkit ja bannerit. Kun hakemuksesi hyväksytään, saat käyttöoikeuden henkilökohtaiseen tiliin, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut, kuten linkit ja bannerit, joiden avulla voit aloittaa markkinoinnin.

Sijoita linkit tai bannerit sivustollesi. Asenna linkit ja bannerit strategisesti sivustollesi, blogiisi tai foorumiisi. Hyvin sijoitetut mainokset lisäävät mahdollisuuksiasi saada enemmän klikkauksia ja myyntejä.

Asiakkaat käyttävät kumppanilinkkiä päästäkseen verkkosivustollemme ja ostavat testin. Kun asiakkaat klikkaavat sivustollasi olevaa kumppanilinkkiä, he siirtyvät EasyDNA verkkosivustolle ja voivat tehdä ostoksia. Jokainen tämän linkin kautta tehty ostos kirjautuu kumppanuustiliisi.

Kumppanuusohjelmamme seuraa myyntejäsi. Kumppanuusohjelmamme seuraa tarkasti kaikkia myyntejäsi ja varmistaa, että saat komission jokaisesta onnistuneesta kaupasta. Voit seurata myyntitietojasi reaaliaikaisesti henkilökohtaiselta tililtäsi.

Maksu suoritetaan kuukausittain takautuvasti. Maksamme kumppaneillemme kuukausittain takautuvasti, mikä tarkoittaa, että saat tuloja säännöllisesti ja ajallaan.

Kuinka haen kumppaniksi?

Jos olet kiinnostunut liittymään kumppanuusohjelmaamme, niin lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot yhteystietojen lisäksi kanavasi/portaalin, jossa tuotteita tarjoat. Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kun hakemus on vastaanotettu, kumppanuusjohtajamme tarkistaa sen ja sinuun otetaan yhteyttä suoraan.

Jos sinulla on kysyttävää ja haluat lisätietoja kumppanuusohjelmasta, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.