Sekvensointipalvelut yrityksille ja yhteisöille

EasyDNA laajan yhteistyöverkoston avulla pystymme tarjoamaan laajalla valikoiman tutkimuspalveluja myös yrityksille ja muille yhteisöille, kuten yliopistoille ja muille tutkimusyksiköille. Olemme jo vuosia tarjonneet analyysipalveluita niin pienille kuin suurille yrityksille, sekä henkilökunnallamme on laaja-alaista kokemusta akateemisista tutkimusprojekteista. Toimitamme testauspalvelua myös kosmetiikan valmistajille. Katso lisää kosmetiikan palveluista tästä tai yhteistyöyritysten sivustolta www.medbiolab.com.

Tarjoamme yksityiskohtaiset näytteen lähetysohjeet tai halutessanne järjestämme näytteillesi kuljetuksen meidän nopealla kuriiripalvelulla. Asiantuntijamme ovat aina käytettävissä, jotta projektisi etenee onnistuneesti ja aikataulussa. Voit keskittyä itse projektisi kannalta tärkeisiin asioihin.

 

 

Suoritamme mm. seuraavia rutiinitutkimuksia:

 

  • Tuotteiden sertifioinnit puhtauden osoittamiseksi
  • Kosmetiikan EU-säädösten mukaiset testit
  • DNA-profilointiin liittyvät tutkimukset (myös lajitunnistukset)
  • Geenitutkimukset (kokogenomi, exomin sekvensoinnit)
  • Kohdennetut mutaatiotutkimukset
  • Mikrobiyhteisöjen analyysit eri näytemateriaaleista

Onko tutkimusprojektisi suunnitteluvaiheessa?

Älä epäröi ottaa yhteyttä jo projektin suunnitteluvaiheessa. Palveluvaikoimassa olevien tutkimusten suunnittelussa on hyvä huomioida tärkeitä seikkoja aina näytteenotosta alkaen. Pystymme tarjoamaan monenlaisia ratkaisuja jo suunnitteluvaiheessa. Voit tiedustella ja pyytää tarjousta tarvitsemistasi tutkimuksista jo suunnitteluvaiheessa. Kustannusten oikeasuhtainen arviointi on tärkeää, jotta projektisi etenee suunnitellusti loppuun asti.

 

Tulosten data-analyysit ja tilastotestit

Sovittaessa teemme myös tulosten käsittelyä tutkimuksesi tarpeisiin perustuen. Toimitamme tulokset sinulle haluamallasi tavalla ja asiantuntijamme on apuna myös tulosten käsittelyvaiheessa. Olitpa sitten akateeminen tutkija, yritys tai julkisen sektorin toimija, voit luottaa meihin tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tutkimustulosten käsittelyyn.

 

Maailmanlaajuinen laboratorioiden verkosto käytössäsi

Huom! Suomesta tilatut tutkimukset suoritetaan pääasiassa Euroopassa sijaitsevissa laboratorioissa!

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected] ja pyydä tarjousta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä voidakseen keskutella projektistasi tarkemmin.