Tarkka akkreditoitu huumeseulonta easyDNA valikoimaan

Olemme tuoneet laajan ja tarkan huumetestin saataville verkkokauppaan. Testi suoritetaan hiusnäytteestä joka kertoo huumeiden käytöstä pitkältä (jopa 3kk) aikaväliltä. Erinomainen ja tarkka testaus huumeiden käytön osoittamiseksi yksityishenkilöille ja työpaikoille. Lue lisää tästä.

Uusi terveystesti tulossa valikoimaan

EasyDNA:n uusi ja mullistava yliherkkyys testi tutkii henkilön herkkyyttä yli 725 eri aineelle. Listassa laajasti ruoka-aineita, sekä ympäristön aineita ja kemikaaleja. Saat kehosi metallianalyysin, hormonitasapainon ja suoliston hyvinvoinnin testitulosten mukana. Lue lisää tästä.

Uudet koiran DNA-testit

Olemme lanseeranneet uuden ja ainutlaatuisen koiran DNA-testin jossa määritetään koiran biologista ikää. Tämä innovatiivinen testi selvittää koirasi tarkan biologisen iän, joka voi olla toisenlainen kuin koiran tunnettu, kronologinen ikä. Katso testistä lisää tästä.

Olemme myös Facebookissa!

EasyDNA Finland haluaa olla siellä missä asiakkaat ovat ja viihtyvät eli facebookissa. Seuraa meidän tuoreimmat artikkelit ja päivitykset reaaliajassa.

EasyDNA vahvasti esillä mediassa

DNA-ja geenitestien yleinen kiinnostus kasvaa. Suomessa toimii lukuisia testaukseen liittyviä palveluyrityksiä. EasyDNA:n vahvuuksia ovat kansainvälisyys ja paikallisten toimistojen laaja verkosto. Tuntemalla ihmiset ja tarjoamalla heille täsmällisiä ja selkeitä palveluita ovat yrityksen keskeinen toimintaperiaate. Katso lisää klikkaamalla easyDNA mediassa.

Terveystestien valikoima laajenee

Terveysteknologian kehittyessä ihmisten kiinnostus omaan terveyteen korostuu. Oman itsensä testaamista ja hyvän terveyden vaalimista pidämme tärkeänä ja tahdomme olla mukana tarjoamassa ratkaisuja parempaan elämään. EasyDNA laajentaa testivalikoimaa oman terveyden testaamiseen. Tärkeän ja informatiivisen geenitestin rinnalla haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada selville myös muita henkilökohtaisia ominaisuuksia. Katso lisää uusista testeistä hyvinvointi DNA-testi.

Koirien DNA-testit palveluvalikoimaamme

EasyDNA tarjoaa nyt myös valikoiman testejä koirille. Testit tarjoavat hyödyllistä tietoa, niin kasvattajille kuin lemmikin omistajille. Voit nyt määrittää koiran todelliset vanhemmat koirien isyystesteillä ja äitiystesteillä. Lisäksi tarjolla sekarotuisten koirien testi, jossa testataan mitä rotuja koirassa on. Testitulosten lisäksi tarjoamme kattavan raportin, jossa käsitellään koirasi ominaisuuksia ja muita asioita testitulokseen pohjautuen. Testit ovat tilattavissa suoraan netistä.

Easydna sivustot ovat uudistuneet

Päivitimme sivustot entistä helpommin selailtavaksi ja nopeammin toimiviksi. Uuden ilmeen lisäksi voit nyt tilauksen yhteydessä jättää meille enemmän lisätietoja. Suojattu verkkomaksaminen on myös päivitetty uusimpaan versioon.  Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin 10-18, mutta voit jättää kysymyksesi meille milloin tahansa kysymyslomakkeen avulla. Tervetuloa DNA-testien maailmaan.