Geneettinen rekonstruktio

Tilaa 349 €

Testiä voidaan käyttää selvittäessä lapsen suhdetta isään, kun isä ei ole suoraan testattavissa Testi voidaan suorittaa isän sukulaisten kautta. Testissä rakennetaan isän DNA-profiilia isän muiden sukulaisten DNA:n avulla.

Sisarustesti

Tilaa 289 €

Mikäli haluat varmistaa oletko siskosi tai veljesi kanssa varmasti biologisia sisaruksia, niin sisarus DNA-testi auttaa sinua selvittämään kaikki epäilyksesi. Tilaa sisarustesti helposti verkkokaupasta ja postita näyte laboratorioon.

Y-kromosomitesti

Tilaa 259 €

Haluatko selvittää sukulaisuutta kahden tai useamman henkilön välillä miehen sukulinjassa. Y-kromosomi periytyy isältä pojalle ja on erinomainen väline DNA-testauksessa kun halutaan isän ja pojan tai isoisän välisiä suhteita varmistaa biologisesti. Tutustu lisää EasyDNA:n tarkkaan ja luotettavaan Y-kromosomitestiin.

Setä ja täti DNA-testit

Tilaa 289 €

Sukulaisuustestien yhtenä vaihtoehtona on testata lapsen setä tai täti. EasyDNA:n tarjoaa setä ja täti DNA-testit, joilla voidaan selvittää biologisia suhteita veljenpoikiin ja veljen tyttäriin.

Isovanhempi DNA-testi

Tilaa 309 €

Haluatko selvitää oletko oikeasti isovanhempi? EasyDNA isovanhempi DNA-testillä voidaan helposti ja luotettavasti selvittää biologinen isovanhemmuus. Testi on tarkka ja luotettava. Ota näytteet kotona ja lähetä ne meille analysoitavaksi. Saat tulokset nopeasti suoraan sähköpostiin.

mtDNA-testi

Tilaa 365 €

Haluatko selvittää sukulaisuutta äidin sukulinjan kautta. MtDNA-testi auttaa sinua selvittämään, onko sinulla ja toisella henkilöllä sama äiti tai äidin linjan kautta sama isoäiti. MtDNA-testin menetelmä perustuu mitokondriaalisen DNA:n tutkimiseen ja se on luotettava menetelmä äidin sukulinjan testauksessa.

Kaksosten DNA-testi

Tilaa 199 €

Ota selvää, ovatko kaksoset identtisiä vai ei-identtisiä. EasyDNA:n tarkka ja luotettava kaksosten DNA-testi kertoo vastauksen joka on 100% varma. Helppo, nopea ja luotettava DNA-testin tilaat suoraan netistä. Ota näytteet kotona ja postita ne suoraan laboratorioon.

DNA sukulaisuustestit

Sukulaisuustestejä tehdään kun halutaan tietää kahden lähisukulaisen biologista suhdetta toisiinsa. Useimmin tilanne on kahden oletetun sisaren välillä, jolloin suhdetta selvitetään sisarustestillä. Myös isovanhemman tai sedän/tädin suhdetta lapseen voidaan testata.

Kaikki DNA-testit suoritetaan virallisessa akkreditoidussa laboratoriossa.

Mitä tietoja tulee antaa meille DNA-testin yhteydessä?

Edellytämme joitain tietoja testattavista henkilöistä ja heidän keskinäisistä oletetuista suhteista ja sukupuolista. Mikäli testattavia henkilöitä asuu toisessa maassa niin voimme mahdollisuuksien mukaan lähettää testipakkaus myös toiseen maahan. Sisarus DNA-testeissä (STR) pyydämme teitä täyttämään testipakkauksessa olevan lomakkeen ja laittaa lomake näytelähetykseen mukaan.

Sukulaisuus DNA-testit tarjoamme hintaan alkaen 295 euroa testiltä, jonka tulokset saatavissa 5-7 työpäivän kuluessa. Hinta koostuu testistä ja henkilöiden lukumäärästä joita halutaan testattavan. Jos olette epävarma siitä, mikä testi on teidän tarpeillenne sopiva niin lähetä kysymyksesi sähköpostitse [email protected] suoraan asiakaspalveluumme niin selvitämme minkälainen sukulaisuus DNA-testi teille sopii. Kerro mahdollisimman laajasti lähisukulaiset, sekä testattavien henkilöiden sukulaisuhteet toisiinsa.