Isyystesti

Tilaa 169 €

EasyDNA tarjoaa isyystestit vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Voit luottaa meihin. Tilaa isyystesti nyt vain 169€. Ota näytteet kotona ja lähetä laboratorioon. Analysoimme näytteesi ja vastaamme tulokset sinulle 3-5 päivän kuluessa. Testi on erittäin tarkka ja luotettava. Tarkkuus jopa 99,99%.

Raskaudenaikainen isyystesti

Tilaa 1490 €

Uusi, ei-invasiivinen menetelmä on täysin turvallinen tapa tehdä isyystesti jo raskausaikana. Testi ei aiheuta keskenmenoriskiä, kuten perinteinen invasiivinen lapsivesitutkimus. Valitse EasyDNA raskaudenaikainen isyystesti kun haluat tarkan ja turvallisen menetelmän isyyden varmistamiseksi jo raskausaikana

Äitiystesti

Tilaa 189 €

Haluatko varmistaa onko lapsesi todella sinun? EasyDNA äitiystesti auttaa sinua saamaan luotettavan ja tarkan vastauksen kysymykseen, olenko lapseni biologinen äiti? Etsitkö adoptiovanhempiasi ja olet ehkä löytänyt äidin? Saat kysymykseesi vastauksen 100% luotettavasti ja vaivattomasti. Tilaa äitiystesti jo tänään.

Muut näytteet

Tilaa 150 €

DNA-testi voidaan suorittaa monista eri materiaaleista. Tämä sivusto antaa lisätietoa poikkeavien materiaalien käytöstä DNA-testeissä. Alla listattuna tyypillisiä näytemateriaaleja, joita voidaan käyttää tilanteessa jossa suun limakalvon vanutikkunäytettä ei ole saatavissa.

Akkreditoidun laboratorion tekemä isyystesti

Isyystesti on DNA-testi, joka on kehittynein ja luotettavin menetelmä määrittää lapsen biologinen isä. Testissä verrataan lapsen ja oletetun isän DNA-profiileja, joiden perusteella voidaan luotettavasti selvittää, onko henkilö lapsen isä vai ei. Jos lapsen isä ei ole saatavissa testiin, niin on mahdollista käyttää sukulaisuus DNA-testi menetelmiä isyyden selvittelyyn. Tarjoamme testit kilpailukykyiseen hintaan, käyttäen aina kehittyneimpää saatavilla olevaa  teknologiaa määrityksen tekemiseen, tulosten luotettavuuden varmistamiseksi. Testit suorittaa ISO 17025 mukainen akkreditoitu laboratorio, joka on osoitus tulosten luotettavuudesta. Laboratorion korkeasti koulutettu ja kokenut henkilöstä varmistaa laboratorion luotettavan ja vakuuttavan toiminnan.

EasyDNA tarjoaa DNA-testipalvelua, jossa kaikki testit suoritetaan akkreditoidussa laboratoriossa. Laboratorio käyttää uusimpia ja kehittyneimpiä menetelmiä testien suorittamiseksi. Näin päästään luotettaviin tuloksiin aina 99,999% tarkkuuteen saakka. Testi tarjoaa tarkan ja tieteellisesti hyväksytyn tavan poistaa kaikki epäilykset siitä onko lapsen oletettu isä, oikea biologinen isä.

Haluamme korostaa DNA-testien asiantuntijuuden lisäksi, että olemme aina valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaan esittämiin kysymyksiin, jotka liittyvät tilausten tekemiseen, testien tieteellisiin perusteisiin tai muuhun asiakkaalle tärkeisiin oleviin kysymyksiin. Lähetä kysymyksesi sähköpostitse [email protected] tai ota suoraan yhteyttä asiakspalveluumme.

Perus isyystestien hinnat ovat alkaen 189 euroa, jolla voidaan testata yksi (1) oletettu isä ja yksi (1) lapsi. Tulokset saatavissa 5-7 työpäivän kuluessa, siitä kun olemme vastaanottaneet näytteet laboratorioon. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen, lähetämme DNA-testipakkauksen suoraan kotiinne ja voit ottaa näytteen pakkauksen suoraan kotona. Testipakkaus sisältää myös ohjeen näytteenoton suorittamiseen.

Kaikki DNA-isyystestit suoritetaan kansainvälisessä akkreditoidussa laboratoriossa, jossa näytteet analysoidaan 21 geneettisellä markkerilla. Tämä on riittävä määrä tulosten tarkkuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Voit myös jättää tilauksesi sähköpostitse [email protected] Muista kertoa tilauksessa osoitetiedot sekä henkilöt jotka halutaan testata. Saat tilisiirtolomakkeen ja tilausyhteenvedon sähköpostitse. Kun tilisiirto on suoritettu, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Isyystestin hinta?

Tiedon isyydestä antava perus isyystestimme hinta on 189 euroa ja se voidaan suorittaa helposti kotona, ottamalla näytteet ja lähettämällä ne meille tutkittavaksi. Tarjoamme kaikki näytteenottoon tarvittavat välineet ja selkeät ohjeet. Ohjeet voit myös katsoa tästä; näytteenotto. Testituloksesta tulee kuitenkin huomioida että tulosta ei voida käyttää virallisena dokumenttina tuomioistuimessa, joten sitä ei voida käyttää isyyden laillisesti suoritettuun näyttöön. Tämä johtuu siitä että näytteenotossa ei voida käyttää virallista menettelyä valvotusti. Laillisesti päteviä testejä voidaan Suomessa suorittaa vain viranomasiten toimesta. Meidän testimme tarkoitus on antaa  mielenrauhaa ja tiedon asiasta samalla tarkkuudella ja luotettavuudella, kuin oikeudellisissa määrityksissä.

Miten suoritetaan näytteenotto isyystestiä varten?

Isyystestissä DNA-näyte otetaan steriilillä vanutikulla. Kun olet tehnyt tilauksen, niin lähetämme sinulle testipakkauksen, joka sisältää tarvittavat paperit, näytteenotto-ohjeet ja vanutikut. Huolehdit vain näytteen ottamisen ohjeiden mukaisesti, hieromalla näytetikkua suun sisäpintaa vasten. Tarkoituksena on saada soluja irtoamaan vanutikkuun. Kun tikku on kuivunut, niin se laitetaan kirjekuoreen jossa palautusosoite valmiina. Näytteenotto on hyvin yksinkertainen ja sen voi helposti suorittaa kotona.

Miten saan isyystestin tulokset?

Käytettäessä mitä tahansa DNA-näytemateriaalia, niin analyysistä saatavat tulokset kertovat saman asian. Laboratorio suorittaa näytteestä 21 markkeriin perustuvan DNA-profiilin jokaisesta tutkittavasta isäehdokkaasta, lapsesta, sekä mahdollisesti myös äidistä. Lapsen perimästä puolet periytyy äidiltä ja puolet isältä. Saatuja DNA-profiileja verrataan toisiinsa. Jos DNA-profiilit lapsen ja isän välillä täsmäävät niin tulos varmistaa että oletettu isä on lapsen biologinen isä, 99,99% varmuudella. Mikäli isyystestiin on sisällytetty myös äidin näyte niin varmuus on 99,999%.

Lisätietoa isyystesteistä

Miten otan näytteen?
Mitä kaikkea tilauksen hinta sisältää?
Pitääkö testata myös äidin näyte?
Miten isyystesti suoritetaan?
Mistä voisi saada tietoa DNA-testeistä ja isyystesteistä?

Miten otan näytteet?

Näytteet otetaan EasyDNA:n lähettämällä tai itsetehdyllä testipakkauksella, jossa vanutikulla hierotaan posken sisäpintaa (huom. raskauden aikaisessa isyystestissä käytämme verinäytettä). Näytteenotto on helppo suorittaa ja se on täysin kivuton ja hellävarainen. Kaikissa DNA-testeissä suosittelemme käyttämään ensisijaisesti posken sisäpinnan vanutikku näytettä, koska se on paras näytemateriaali DNA:n eristämiseen. Mikäli vanutikkunäytettä ei voida käyttää, niin voit katsoa vaihtoehtoista näytemateriaalia seuraavilta sivuilta, klikkaamalla tästä.

Mitä kaikkea tilauksen hinta sisältää?

Isyystestin tilaus sisältää analyysin lisäksi testipakkauksen ja tulosraportin sähköpostiin.

 

      • Testipakkaus on heti valmis käytettäväksi ja se voidaan lähettää asiakkaalle mihin tahansa. Lähetys tapahtuu postitse.
      • Luotettava DNA-analyysi akkreditoidun laboratorion tekemänä.
      • Testitulokset suoraan sähköpostiin, heti niiden valmistuttua.

Pitääkö testata myös äidin näyte?

Äidin näyte olisi hyvä sisällyttää testiin mukaan, mutta EasyDNA testaa monia isyystestejä ilman äidin näytettä. Suosittelemme äidin näytteen analysoimista, mikäli se on mahdollista, koska se antaa lisäarvoa ja varmuutta testituloksiin.

Miten isyystesti suoritetaan?

Isyystestejä voidaan ottaa jo ennen lapsen syntymää tai syntymän jälkeen. Ennen syntymää suoritettu testi voidaan ottaa ei-invasiivisesti tai invasiivisesti. Perinteinen, invasiivinen menetelmä tarkoittaa menetelmää jossa lapsivedestä tai istukasta otetaan DNA-näyte isyystestiä varten. Tämän riskialttiin menetelmän sijaan voidaan käyttää äidin verinäytettä ja siitä voidaan eristää sikiöperäistä DNA:ta testattavaksi.

Useimmin isyystestit tehdään lapsen syntymän jälkeen, jolloin testi suoritetaan ottamalla posken sisäpuolelta pumpulitikulla näyte, joka lähetetään laboratorion analysoitavaksi. Tämä on helppo ja yksinkertainen yleinen menetelmä DNA-testeissä.

Mistä voisi saada tietoa DNA-testeistä ja isyystesteistä?