Raskaudenaikainen isyystesti – Ei-invasiivinen – Ei riskejä

EasyDNA:lla on pitkä kokemus ei-invasiivisista raskaudenaikaisista isyystesteistä. Perinteiset raskaudenaikaiset tutkimukset tehdään invasiivisesti, lapsivesipunktio näytteestä, joiden ottamiseen liittyy aina riskejä. EasyDNA:n tarjoama raskaudenaikainen isyystutkimus ei sisällä riskejä ja sillä voidaan selvittää isyys 99,9% tarkkuudella jo raskauden alkuvaiheessa. Testiin tarvitsemme vain äidin verinäytteen ja isän sylkinäytteen. Näistä voimme vahvistaa tai pois sulkea isyyden luotettavasti.

(*jos oletetun isän DNA-markkerit täsmäävät sikiöstä saatuihin markkereihin niin varmuus isyydestä on 99,9%. Mikäli oletetun isän markkerit  eivät  täsmää sikiön markkereihin, niin todennäköisyys isyydelle on 0% ja isyys on poissuljettu. Jos kaksi epäiltyä isää ovat sisaruksia keskenään, niin testin tulokset eivät ole selkeät ja luotettavat)

Mitä etua on raskaudenaikaisesta, ei-invasiivisesta isyystestistä?

Testi on täysin riskitön. Äidin verinäytteestä analysoimme sikiöperäistä soluvapaata DNA:ta. Näin voidaan turvallisesti tehdä isyystesti, verrattuna lapsivesipunktioon tai istukkanäytteenottoon, joihin sisältyy aina keskenmenon riski.

Raskaudenaikainen DNA-testimme on kustannustehokkaampi tapa verrattuna prosessiin, jota tarvitaan perinteisen lapsivesipunktion tai istukkanäytteen saamiseksi. Lisäksi testi on yksinkertainen toteuttaa ja vähemmän aikaa vievä menettely.

Testin suorittaminen ei vaadi erikoislääkärin osaamista, eikä siihen liittyvään laitteistoa tai muuta välineistöä (anestesia, ultraääni ym.).

Testi tehdään määrittämällä verestä soluvapaata DNA:ta. Soluvapaan DNA:n johdosta ei ole vaaraa väärille testituloksille, jotka voisivat johtua edellisistä raskauksista tai keskenmenoista. Tämä tekee testistämme paljon tarkemman verrattuna testeihin, joissa kerätään ja eristetään tumallisten solujen DNA:ta. Tutustu aiheeseen enemmän ja katso aiheeseen liittyvää tieteellistä tausta-aineistoa tästä, niin voit tarkemmin ymmärtää testimme periaatteita.

Miten raskaudenaikainen DNA-testi toimii?

Tutkijat ja asiantuntijat ovat jo pitkään tienneet, että sikiön DNA:ta esiintyy äidin veressä raskauden aikana.  Teknologian kehityksen vuoksi, pystymme eristämään sikiön vapaata DNA:ta suoraan äidin verestä ja analysoimaan DNA-profiilin isyystestausta varten. Saatua tietoa verrataan isältä saadun näytteen DNA-profiiliin. Tämä tekee isyyden määrittämisestä erityisen tarkan ja luotettavan. Testimme tarkkuus on parhain ei-invasiivisten raskauden aikaisten testien tarjonnassa ja on saatavissa nyt maailmanlaajuisesti.

Raskaudenaikaisen isyystestin hinta?

Testi voidaan tehdä jo 9. raskausviikosta lähtien. Tulokset ovat valmiina 5-7 päivän kuluttua näytteiden saapumisesta laboratorioon. Voit myös valita express testauksen, jolloin saat tulokset jopa 3-4 päivän kuluessa. Jos haluat tarkistaa kuinka pitkällä raskautesi on, niin katso usein kysytyt kysymykset sivuiltamme lisätietoja.

Raskaudenaikaisen isyystestin hinta yhden oletetun isän testaamiseksi on 1490 euroa. Hinta sisältää testipakkauksen, jossa tarvittavat putket ja vanutikut näytteiden ottamiseen, ohjeet ja suostumuslomakkeet, sekä valmiiksi maksettu FedEX-express pakkaus, jolla näyte kulkee nopeasti ja turvallisesti laboratorioon.

Tilaa ei-invasiivinen raskaudenaikainen isyystesti

Jatka suoraan tilaus sivulle ja tilaa testi heti tänään! Voit myös tehdä tilauksen sähköpostitse [email protected] niin lähetämme sinulle maksutiedot ja tilausyhteenvedon. Voimme tarjota joustavasti testin maksun myös kahdessa erässä. Näytteenottoa varten tarvittavan testipakkauksen lähetämme heti tilauksen jälkeen.

Jos haluat vielä lisätietoa näytteenotosta, niin katso tästä miten suoritetaan näytteenotto raskaana. Voit myös lukea artikkeleita raskauden aikaiseen testaukseen liittyen klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] jos et löydä vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Elämän tilanteet voivat joskus mennä niin, että syntymättömän lapsen isästä ei ole täyttä varmuutta. Usein tieto olisi erittäin tärkeä, elämän suunnittelun ja lapsen tulevaisuuden kannalta. Nyt on mahdollista tehdä isyystesti jo raskaudenaikana, ilman raskauden kulkuun vaikuttavia riskitekijöitä. Tähän mahdollisuuteen ovat monet tarttuneet ja tilanneet raskauden aikaisen isyystestin.

Verinäytteenotto

Näytteen raskauden aikaista isyystestiä varten voi ottaa alan ammattilainen, joka hallitsee verinäytteenoton. Tämä voi olla oma lähipiirin kuuluva terveydenhuollon ammattilainen, yksityinen lääkäriasema tai oman alueen neuvola. Testipakkaus sisältää verinäyteputken ja sylkinäytetikut. Mikäli haluat pakkauksen mukana näyttenottoa varten tarvittavat näyteneulat, niin ilmoita tästä meille erikseen sähköpostitse tai tilauksen yhteydessä.

Vauvan sukupuoli selville samassa testissä

Nyt voit testata syntymättömän lapsen sukupuolen samassa yhteydessä raskaudenaikaisen isyystestin kanssa, hintaan 255,00 €. Koska testauksessa käytetään äidin verinäytettä, niin tulos on 99,99% tarkka ja luotettava. Sukupuolen voit myös tilata erillisellä sukupuolen määritys testillä, mutta silloin joudut ottamaan verinäytteen uudelleen. Suosittelemme ehdottomasti sukupuolen määritystä kaikille, jotka haluavat tietää jo alkuvaiheessa, onko tulossa tyttö vai poika? Voit valita tämän lisäpalvelun tilauksen yhteydessä.

Tieteellinen tutkimus ja raskauden aikainen isyystesti
Näytteenotto raskaana
Raskauden aikaisen isyystestin näytteenotto