Mitä laajaan geenitestaukseen kokonaisuudessaan kuuluu?

All-In-One terveyspaketti analysoi geenisi ja antaa sinulle arvokasta tietoa, jonka avulla voit tehdä tärkeitä päätöksiä terveytesi, elämäntapojesi ja hyvinvointisi edistämiseksi. Tämä testi kattaa seuraavat alueet:

all in one kit

Sukuhistoria • Mistä esi-isäsi ovat lähtöisin?

Kyllä, sukututkimus sisältyy terveys pakettiin! Laboratorion tutkijoilla on pääsy uskomattomiin yksityiskohtiin, sillä sukuhistoriaan liittyviä geenejä on löydetty jopa yli 700 000 DNA-markkerin verran ympäri maailmaa. DNA-testauksella voidaan paikantaa sukua, maanosien ja maiden tasolla. Sinut voidaan identifioida geenien perusteella koostuvan suomalaisen perimän lisäksi latvialaiseen perimään kuuluvaksi. Testin avulla saat selville juuri sinun geeneihin liittyvän historian.

Terveys • Geneettinen alttius sairauksille

Joitakin sairauksia voidaan ehkäistä, jos toimenpiteisiin ryhdytään ajoissa. Analysoimalla geenikarttasi, saat arvokasta tietoa, jonka avulla voit tehdä tärkeitä terveyttäsi ja hyvinvointiasi koskevia päätöksiä. Illumina-teknologian avulla terveys testaus tarjoaa analyysin yli 100 eri sairaudesta, kuten matkapahoinvointi tai Parkinsonin tauti. Testi määrittää myös farmakogeneettisen paneelin, jonka tulokset voivat myös auttaa terveydenhuollon ammattilaista määräämään sopivimmat lääkkeet geneettisten tietojesi perusteella!

Ihon hoito • Ota selvää, mitä ihosi kaipaa

Terveys DNA paketti sisältää myös analyysin siitä, kuinka geenisi vaikuttavat ihon ominaisuuksiin, kuten joustavuuteen, kosteuteen ja antioksidanttikapasiteettiin, joilla on iso rooli ihon ikääntymisprosessissa! Uusimman sukupolven geneettisen sekvensoinnin avulla testi antaa sinulle tiedon kuinka valita ihosi tarpeille sopivat voiteet ja hoidot. Tulokset voivat myös auttaa sinua ja ihotautilääkäriäsi tai kauneuskonsulttiasi yksilöllistämään ihosi hoitoa sinulle sopeutuvammaksi.

Urheilu • Mitkä lajit sopivat DNA:llesi?

Kova treeni ei aina riitä, pitää myös harjoitella fiksusti. Tämä testipaketti tarjoaa geenitestauksen fyysisestä suorituskyvystä, joka on hyvä perustyökalu jopa ammattiurheilijan tasoisen harjoitus suunnitelman tekemisessä. Fiksu suunnitteleminen voi auttaa tavoitteidesi saavuttamisessa ja jopa välttää loukkaantumis tilanteita. Testi sisältää arvokasta tietoa fysiologiastasi, kuten geneettisestä taipumuksesta kardiokapasiteettiin, lihasväsymykseen, nivelsiteiden repeämisen riskiin ja moniin muihin.

Persoonallisuus • Ainutlaatuiset ominaisuutesi ja kykysi

Eikä se vielä loppunut tähän, persoonallisuuden geneettinen testaus sisältyy pakettiin! Soveltamalla tiettyjä tutkimuksia geneettisiin tuloksiin, laboratorion tutkijat voivat yhdistää genetiikkasi mahdollisiin erilaisiin persoonallisuuden piirteisiin. Tämä testaus voi tunnistaa taipumuksesi esimerkiksi impulsiivisuuteen, neuroottisuuteen, älykkyyteen ja kuvaannolliseen luovuuteen. Tulokset voivat myöskin kertoa COMT- geenistä, jonka tiedetään olevan valtava vaikuttaja kuvannolliseen luovuuteen.

Ravitsemus • Henkilökohtainen ravitsemus?

Testi sisältää ravitsemukseen liittyvien geenien analysoinnin. Tulosraportissa arvioidaan geenien ja ravinteiden välistä suhdetta. Tästä analyysistä opit olennaisia asioita, kuten mitä ravintoaineita sinun tulisi saada enemmän, jos geneettinen taipumuksesi ei vastaanota niitä yhtä tehokkaasti kuin muut yksilöt. Testattuja ravintoaineita ovat esimerkiksi rasvat, hiilihydraatit, vitamiinit, kivennäisaineet ja monet muut. Testin tulokset voivat ohjata sinua terveellisempään ruokavalioon ja mahdollisesti jopa auttaa laihduttamisessa!

DNA-näytteen ottaminen

Vaaditun näytteen ottaminen ei voisi helpommaksi muuttua! Toimitamme sinulle testi paketin, joka sisältää kaiken tarvitsemasi. Näytteenotto vaatii sylkinäytteen, jonka ottamisessa menee noin 2-5 minuuttia. On tärkeä muistaa noudattaa pakkauksessa tulleita ohjeita ja lähettää näyte ohjeiden mukaisesti meille takaisin laboratoriotutkimuksia varten.

 

Katso tästä geenipaneelin koko sisältö

 

Tulokset ja läpimeno aika

Testin tulokset kerrotaan niin yksinkertaisina, että kuka tahansa ymmärtäisi ne, mutta riittävän yksityiskohtaisina, jotta voit jakaa tarkastella niitä myös yhdessä lääkärisi kanssa. DNA-testiraportti lähetetään sinulle sähköpostitse noin 4 viikon kuluessa näytteiden vastaanottamisesta laboratorioon.

Muita koti testejä juuri sinulle

Saatat olla kiinnostunut vain tietyn asian DNA-testauksesta. Tästä syystä tarjoamme muitakin yksilöllisiä terveys-DNA-testejä, kuten ihonhoidon DNA-testejä sekä terveellisen painon DNA-testejä, joista saattaisit olla kiinnostunut. Etkö löytänyt etsimääsi? Lue lisää erilaisista vaihtoehdoista, mikä sopisi juuri sinulle klikkaamalla tästä Terveys DNA -testeistä!