Mitä Tunne itsesi DNA-paketti sisältää?

Tämä kattava Tunne itsesi DNA-testipaketti analysoi geenisi ja antaa sinulle arvokasta tietoa itsestäsi riippumatta siitä, liittyykö se terveytesi, persoonallisuuden ominaisuuksiisi, hyvinvointiisi tai terveyteen. Tämä testi kattaa seuraavat alueet:

all in one kit

Geneettinen taipumus sairauksiin

Selvitä geneettinen taipumuksesi yli 100 sairauden kehittymiseen.

Haluatko tietää, mihin geneettisiin sairauksiin olet altis? Tämän raportin kautta saat riskiprofiilisi yli 100 sairauteen onkologiasta oftalmologiaan, gynekologiaan jne. verrattuna vertaisiisi. Näiden tietojen avulla voit ryhtyä toimiin estääksesi tai välttääksesi näiden sairauksien puhkeamisen tulevaisuudessa.

Farmakologinen yhteensopivuus

Miksi jotkut käyttämäsi lääkkeet eivät toimi odotetusti?

Eri ihmiset prosessoivat lääkkeitä poikkeuksetta eri tavoin, ja siksi farmakogenetiikkatesti antaa tärkeää tietoa siitä, kuinka kehosi reagoi erilaisiin lääkkeisiin. Tämä antaa tärkeitä tietoja, jotta lääkäri voi määrätä parhaan lääkkeen ja riittävän annoksen tiettyä sairautta varten. Lisäetuja ovat nopeampi toipuminen, pienempi haittavaikutusten riski ja sivuvaikutusten riskin väheneminen.

Perinnölliset monogeeniset sairaudet

Oletko monogeenisen taudin kantaja? Mitä vaikutuksia sillä on terveydellesi?

Sen ymmärtäminen, oletko monogeneettisen taudin kantaja, voi tarjota erittäin tärkeää tietoa itsellesi, kumppanillesi ja nykyisille tai tuleville lapsillesi. Monogeneettiset sairaudet ovat perinnöllisiä sairauksia, jotka johtuvat yhden geenin DNA:n mutaatiosta. Tulosten vaikutukset voivat olla tärkeitä sinun ja perheesi terveydelle sekä perhesuunnittelun kannalta.

Henkilökohtaiset piirteet

Onko sinulla geneettinen taipumus pelata tai tehdä virheitä?

Ota selvää, mitkä geneettiset ominaisuudet tekevät sinusta ainutlaatuisen. Mikä on alkoholitoleranssitasosi? Oletko altis kaljuuntumiseen tai taipumukseen lihoa epäterveellisesti? Ota selvää asioista, joita tiedät tai vielä paremmin et tiennyt itsestäsi!

Hyvinvointi

Oletko altis liikalihavuudelle? Miten reagoisit liikuntaan tai ruokavalioon? Selvitä mielenkiintoisia yksityiskohtia itsestäsi.

Miten reagoit fyysiseen harjoitteluun? Pystytkö puhdistamaan myrkkyjä ja poistamaan haitallisia aineita? Onko sinulla geneettinen taipumus liikalihavuuteen? Entä HDL- tai LDL-kolesteroli ja suhde glukoositasoihin? Kaikki nämä tiedot voidaan saada testistämme, ja ne voivat auttaa laatimaan suunnitelman terveellisemmistä elämäntavoista itsellesi ja lapsillesi.

Syntyperä

Haluatko tietää sukujuuresi? Selvitä, keitä esivanhempasi ovat geneettisen koostumuksen avulla.

Viime vuosina, kykymme tarkastella geneettistä materiaaliamme, olemme voineet tietää, että nykyihmisen alkuperä välittyy Afrikan mantereelle 200 000 vuotta sitten, jotta voimme selvittää lajimme tekemän upean matkan jalanjäljet. Afrikasta, mikä johti meidät asuttamaan kaikki maanosat ja lopuksi rekonstruoimaan uudempia demografisia tapahtumia, jotka ulottuvat nykypäivään.

DNA-näytteesi kerääminen

Vaaditun näytteen kerääminen ei voi olla yksinkertaisempaa! Toimitamme sinulle DNA-pakkauksen, joka sisältää kaiken mitä tarvitset sylkinäytteen keräämiseen erityiseen näytteenottoputkeemme. Kun olet kerännyt syljen noudattamalla annettuja yksityiskohtaisia ohjeita, voit lähettää sen takaisin meille laboratoriotutkimuksia varten.

Napsauta tätä nähdäksesi ohjeesimerkin.

Tulokset ja läpimenoaika

Tämän Know Yourself -paketin tulokset ovat selkeitä ja yksinkertaisia, mutta ne ovat riittävän yksityiskohtaisia, jotta voit jakaa ne terveydenhuollon ammattilaisesi kanssa.

Kun analyysi on valmis, kirjaudut sisään online-tilillesi ja voit tarkastella eri analysoituja luokkia. Sinulle annetaan myös etukäteen mahdollisuus estää tulokset, joita et ehkä halua nähdä.

DNA-terveysraporttisi ovat saatavilla noin 4–6 viikon kuluessa näytteiden vastaanottamisesta laboratorioon.

Muita koti testejä juuri sinulle

Saatat olla kiinnostunut vain tietyn asian DNA-testauksesta. Tästä syystä tarjoamme muitakin yksilöllisiä terveys-DNA-testejä, kuten ihonhoidon DNA-testejä sekä terveellisen painon DNA-testejä, joista saattaisit olla kiinnostunut. Etkö löytänyt etsimääsi? Lue lisää erilaisista vaihtoehdoista, mikä sopisi juuri sinulle klikkaamalla tästä Terveys DNA -testeistä!