Koiran sairaudet

Tilaa 189€

Ainutlaatuinen geenitesti koiralle ja kasvattajille, jossa tutkitaan jopa yli +320 perinnöllistä sairautta ja sen kantajuutta. Testi on yksi vaikuttavimmista testeistä koko maailmassa. Testillä voidaan tutkia nopeasti ja laaja-alaisesti koiran perinnölliset sairaudet ja tärkeät ominaisuudet terveyteen liittyen. Aloita koirasi kanssa matka kohti terveempää elämää jo tänään!

Koiran isyystutkimus

Tilaa 259 €

Tarjoamme koiran syntyperätutkimukset ilman emon näytettä. Testaaminen on kuitenkin huomattavasti monimutkaisempaa. Tämän testin avulla koirankasvattajilla ja koiranomistajilla on ensimmäinen todellinen tieteellinen todiste koiran sukutaululle, 99,99% tarkkuudella. Tulokset lähetetään sähköpostitse 10 päivän kuluttua siitä, kun näytteet on vastaanotettu laboratoriossa.

Koiran DNA testi (EU)

Tilaa 139 €

Haluatko selvittää ja varmistaa mitä rotuja koirassasi on? Uudistunut koiran DNA-rotutesti soveltuu nyt koirille, joiden historia on pääasiassa Euroopasta. Tätä testiä voidaan käyttää selvittämään mitä rotuja sekarotuisessa koirassa on. Testin tietokanta kattaa jopa +350 koirarotua ja alatyyppiä. Tulosraportin saat 3-4 viikon kuluessa suoraan sähköpostiin. Soveltuu sekarotuisille ja puhdas rotuisille koirille.

Koiran allergiatesti

Tilaa 135€

Ota koirasi terveys ja hyvinvointi haltuun allergiatutkimuksella. Koiran yksilöllinen tunteminen auttaa sinua huomaamaan mitkä asiat ovat tärkeitä koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Koirien innovatiiviset testit tarjoavat mahdollisuuden koiran allergioiden tuntemiseen. Koiran allergioiden kartoitus easyDNA:n allergiatestillä edistää koirasi terveyttä ja hyvinvointia.

Koiran isyystesti

Tilaa 189 €

Koirien isyydet ja äitiydet ovat usein epäselviä. Koiran äitiys- ja isyystestillä selvität ja varmistat ketkä ovat koiran oikeita vanhempia. Tämän DNA-testin avulla koirankasvattajat voivat todella rakentaa tieteellisesti todistetun sukupuun koirillensa.Testi on 99,99% tarkka ja luotettava. Tulokset valmistuvat 10 päivän kuluessa näytteiden saapumisesta laboratorioon.