Koiran ikä DNA-testi

Tilaa 89€

Kuinka vanha koirasi on? Mistä roduista koirasi koostuu? Koiran geneettisen iän määritys perustuu telomeereihin, jotka lyhenevät koiran ikääntyessä. Tietoa verrataan tietokannasta saatavaan rotujen biologiseen tietoon. DNA-testin tulokset ovat saatavissa 2-3 viikon kuluessa.      

Koiran geenitesti (sairaudet)

Tilaa 199 €

Ainutlaatuinen geenitesti koiralle, jossa tutkitaan jopa yli 175+ perinnöllistä sairautta ja sen kantajuutta. Testi on yksi vaikuttavimmista testeistä koko maailmassa. Testillä voidaan tutkia nopeasti ja laaja-alaisesti koiran perinnölliset sairaudet ja tärkeät ominaisuudet terveyteen liittyen. Aloita koirasi kanssa matka kohti terveempää elämää jo tänään!

Koiran isyystutkimus

Tilaa 259€

Tarjoamme koiran syntyperätutkimukset ilman emon näytettä. Testaaminen on kuitenkin huomattavasti monimutkaisempaa. Tämän testin avulla koirankasvattajilla ja koiranomistajilla on ensimmäinen todellinen tieteellinen todiste koiran sukutaululle, 99,99% tarkkuudella. Tulokset lähetetään sähköpostitse 10 päivän kuluttua siitä, kun näytteet on vastaanotettu laboratoriossa.

Koiran DNA-rotutesti

Tilaa 99€

Omistatko sekarotuisen koiran? Olisiko loistavaa jos voisit tuntea koirasi geeniperimää tarkemmin ja tarjota hänelle parempaa ominaisuuksia korostavaa terveellistä elämää. Nyt se on mahdollista koiran DNA-rotutestillä. DNA My Dog rotutesti on DNA-testi joka tutkii koirasi rotukoostumusta.

Koiran sukupuu

Tilaa 129€

Haluatko selvittää ja varmistaa mitä rotua koirasi on. Koiran sukupuutesti (aiemmin DNA-rotutesti 2.0) selvittää onko koirasi puhdasrotuinen vai sekarotuinen. Testi selvitää rotuhistoriaa aina kolmen sukupolven ajalta. Vanhemmat, isovanhemmat ja isoisovanhemmat. Sukupuu testi soveltuu juuri heille, jotka haluavat selvittää täsmällisesti mitä rotuja koirassa heidän koirassa on.

Koiran allergiatesti

Tilaa 135€

Ota koirasi terveys ja hyvinvointi haltuun allergiatutkimuksella. Koiran yksilöllinen tunteminen auttaa sinua huomaamaan mitkä asiat ovat tärkeitä koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Koirien innovatiiviset testit tarjoavat mahdollisuuden koiran allergioiden tuntemiseen. Koiran allergioiden kartoitus easyDNA:n allergiatestillä edistää koirasi terveyttä ja hyvinvointia.

Koiran isyystesti

Tilaa 189€

Koirien isyydet ja äitiydet ovat usein epäselviä. Koiran äitiys- ja isyystestillä selvität ja varmistat ketkä ovat koiran oikeita vanhempia. Tämän DNA-testin avulla koirankasvattajat voivat todella rakentaa tieteellisesti todistetun sukupuun koirillensa.Testi on 99,99% tarkka ja luotettava. Tulokset valmistuvat 10 päivän kuluessa näytteiden saapumisesta laboratorioon.