Kissan allergiatesti

Tilaa 139 €

Oksenteleeko kissasi jatkuvasti? Selvitä asia kissan allergiatestillä ja pidä parempaa huolta kissastasi. Testaa herkkyydet ruoka-, ympäristö- ja keinotekoisille allergeeneille. Tällä testillä saat tietoa kissasi hoidosta ja siten voit parantaa sen hyvinvointia. Testaa kissasi vain hintaan 139 euroa.

Kissan DNA-rotutesti

Tilaa 99 €

Haluatko selvittää mikä tekee sinun karvaisista tovereistasi sellaisia kuin he ovat? Kissan DNA-testaus analysoi kissasi geneettisen rakenteen. Saat tietoa kissan historiasta ja rotukoostumuksesta. DNA-testi mittaa myös samankaltaisuuden villikissoihin sekä paljon muuta. Sinun ei tarvitse käydä eläinlääkärin luona, sillä testiin tarvitaan ainoastaan pyyhkäisynäyte kissan poskesta! Tulokset ovat saatavilla 8-10 viikon kuluttua siitä kun näytteet ovat saapuneet laboratorioon.

Kissan PKD-testi

Tilaa 95 €

EasyDNA tarjoaa kissojen PKD-testausta. Yksinkertainen DNA-testi kissan perinnöllisen häiriön tunnistamiseen, joka vakavimmillaan voi johtaa munuaissairauden kehittymiseen, erityisesti persian kissoilla ja eksoottisilla lyhytkarvaisilla kissoilla.