Geenitestit

Geenitesteillä voidaa tutkia henkilökohtaisia ominaisuuksia tai sairaus alttiutta kuvaavia geenejä.

Lisätietoja

Koirien DNA-testit

Koirien DNA-testejä rodun määritykseen ja allergioiden testaukseen. Myös koiran isyystestit.

Lisätietoja

Isyytestit

Isyystestillä voidaan selvittää biologinen suhde isän ja lapsen välillä. Tulos kertoo 99,99% tarkkuudella onko oletettu ja testattu isä lapselle oikea biologinen isä.

Lisätietoja

Hyvinvointi DNA-testit

Urheilijan DNA-testausta ja muita hyvinvointiin liittyviä testejä. Liikkuja geenitestit soveltuvat päivittäiselle liikkujalle sekä urheilijalle. Ihon hoidon DNA-testejä voidaan käyttää kauneusalan liikkeissä. Persoonallisuuden ominaisuudet ovat myös tutkittavissa DNA-testauksen avulla.

Lisätietoja

Sukulaisuustestit

Sukulaisuustesteillä voidaan selvittää kahden henkilön biologista suhdetta toisiinsa. Suoritettava testi riippuu henkilöiden oletetusta sukulaisuussuhteesta, sekä testihenkilöiden sukupuolista. Katso lisää erilaisista sukulaisuus DNA-testeistä.

Lisätietoja

Raskausajan testit

EasyDNA tarjoaa raskauden aikaisen isyystestin, joka voidaan suorittaa jo alkuraskauden aikana. Ainutlaatuinen ja erikoinen isyystesti voi kertoa nopeasti ketä on lapsen biologinen isä.

Lisätietoja

Geenitestaus

EasyDNA tarjoaa erilaisia kliinisiä testejä, joilla voidaan seurata henkilökohtaista terveyttä mm. geenitestit ja muut ominaisuuksien testaamiseen perustuvat testit. Valikoimassa myös urheilijan ja liikkujan geenitestit.

Lisätietoja

Sukututkimus DNA-testit

DNA alkuperätestit ovat sukututkimuksen työkaluja, geneettisen sukuhistorian selvittämiseen.

Lisätietoja

Huumetestit

Innovatiiviset huumetestit nyt easyDNA:lla.

Lisätietoja

Muut testit

EasyDNA tarjoaa lukuisia muita testejä. Kotitestit, pikatestit ja muut terveystestit

Lisätietoja

Isyystesti suosituin DNA-testi

Isyystesteillä voidaaan selvittää isän ja biologisen lapsen suhdetta. Testien tarkkuus on 99,99% ja mikäli äidin näyte lisätään mukaan, niin päästään 99,999% tarkkuustasolle asti. Sisarustestillä saadaan selvitettyä ovatko henkilöt puoliksi sisaria vai täysin sisaria. Testauksessa voidaan käyttää myös Y-koromosomiin perustuvaa testausta, jolla voidaan selvittää mieslinjaa useiden sukupolvien ylitse. Mitokondrionaalisella DNA-testauksella selvitetään äidin sukulinjassa sukulaisuussuhdetta.

Sukulaisuustestien laaja valikoima tarjoaa myös isyystestausta raskausaikana. Tarkka ja luotettava raskauden aikainen isyystesti soveltuu suoritettavaksi jo alkuraskauden aikana. Kerromme laajasti isyystestaukseen liittyvistä asioista artikkelit sivustollamme, johon pääset tästä.

Geenitestaus sairauksille ja urheilijoille

Terveystestauksessa geenitestit ovat testejä, jolla voidaan tutkia henkilön alttiutta sairastua erilaisiin sairauksiin. Geenitestien valikoimasta löytyy myös runsaasti urheilijoille ja liikkujille tarkoitettuja geenitestejä. Lisäksi tarjolla on syöpäriskiin tarkoitettuja erikois geenitestejä. Testeissä käytämme posken limakalvolta otettavaa vanutikku näytettä, josta saadaan eristettyä henkilön genominen DNA. Testit on suunniteltu yhdessä lääkäreiden ja tutkijoiden kanssa ja niillä on vahva tieteellinen perusta.

Terveystestien tulosraportit käsittelevät genetiikkaa ottaen huomioon ympäristön vaikutuksen. Tämä on tärkeä seikka, koska geenit eivät yksistään määrää sairauden kehittymistä, vaan prosessissa on aina ympäristön vaikutus mukana. Tarjoamme lisäksi neuvontaa geenitestien tulosten läpikäymiseen, mikäli asiakas niin haluaa. Alan koulutettu ammattilainen antaa perustason neuvontaa ottaen huomioon geneettisen riskin yhdessä asiakkaan henkilökohtaisten elämäntapojen kanssa.

Koirien ja kissojen geenitutkimus

Eläinten geenitesteistä suurimpana ryhmänä on koirien DNA rotutestit ja koiran allergia testit. EasyDNA on erikoistunut koirien geenitestaukseen, mutta tarjoamme myös testejä muille kotieläimille, kuten kissoille ja hevosille. Testien tarkoituksena on oppia tuntemaan oman koiran keskeisiä piirteitä, sekä terveydellisiä huomioita. Perustana käytämme laajaa kansainvälistä eläinten rotutietokantaa, johon on kerätty runsaasti eri rotujen geenitietoa.

Allergia testit perustuvat koiran syljen vasta-aineisiin. Niiden tarkoituksena on löytää herkistymistä aiheuttavia tekijöitä, joita ovat erilaiset ruoka-aineet, sekä ympäristön pieneliöt, kuten homeet. Testin avulla voidaan saada selvyyttä tilanteisiin, joissa koiralla on selittämättömiä oireita, joiden syy ei selviä perinteisessä lääkärintarkastuksessa.

Muut DNA-testit

Valikoima sisältää myös DNA-profilointiin ja DNA-tunnistukseen liittyviä testejä. Esimerkiksi Uskottomuus DNA-testi, jossa asiakkaan materiaalista tai näytteestä tutkitaan, sisältääkö se miehen tai naisen DNA:ta. Tiedon avulla voidaan saada vastauksia tilanteeseen, jossa kumppani epäilee puolisonsa olevan uskoton. Toisaalta epäilty voi todistaa olevansa syytön ja epäilyksen varjoa voidaan todistettavasti poissulkea.

Uudet testit

Teemme laajasti yhteistyötä tieteellisten tutkijoiden kanssa ja sovellamme uusia tutkimuslöydöksiä ihmisten elämän helpottamiseksi. Julkaisemme uusia testejä, joista saadaan kiistatonta hyötyä monissa elämän tilanteissa. Olemme mm. parantaneet huumeseulonnan tarkkuutta ja kattavuutta. Uuden testin myötä huumeseulan aikaikkuna laajenee merkittävästi, kun analyysi suoritetaan hiuksesta, josta näkyy kaikki käytetyt huumeet jopa 3 kuukauden ajalta. Testin etuna on myös se että näytettä ei voida manipuloida laimentamalla, eikä muillakaan keinoilla.

Laadukkaat laboratoriopalvelut

Kaikki DNA-testit ovat tilattavissa suoraan nettisivujen kautta. Jos et löydä sopivaa testiä itsellesi, niin ei hätää. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua testin valinnassa. Meillä sinua palvellaan vain alan ammattilaisten toimesta. Voit myös hyödyntää tilauksessa laskutus- ja osamaksupalvelua. Jos et halua suorittaa koko testin hintaa kerralla, niin voit saada korotonta maksuaikaa tai riittävän pitkän osamaksun testin hinnan maksamiseen.