Millainen testi on

Painonpudotus väsyttää ja ruokavalio kyllästyttää. Usko tai älä, ruokavalio ja geenit kulkevat käsi kädessä. Jos sinulla on vaikeuksia laihduttaa tai saada pidettyä laihduttamasi painoa alhaalla, niin syy siihen saattaa löytyä geeneistäsi. Testi auttaa sinua ymmärtämään miksi sinun on vaikea päästä ihannepainoosi ja miksi et onnistu noudattamaan tasapainosta terveellistä ruokavaliota.

Testitulokset

Tämä testi auttaa sinua selvittämään, miten ravintoaineet ja niiden hajotustoiminta käyttäytyvät elimistössä. Tiedon avulla voit tarkastella paremmin juuri sinulle sopivaa ruokavaliota. Testitulokset auttavat sinua ymmärtämään seuraavanlaisia asioita:

 

  • Kehon aineenvaihdunnan perustoiminnot, joiden ymmärtäminen on osa laihduttamista tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Ohjeet siitä minkälainen harjoittelu toimisi parhaiten juuri sinun kehollesi. Useimmiten eri yksilöille sopii vähän erilainen harjoittelu maksimaalisen hyödyn saamiseksi.
  • Tietoa siitä miten kehosi reagoi tietynlaiseen liikuntaan.
  • Tuloksissa selviää myös gluteeni- ja laktoosi-intoleranssigeenit. Monet saattavat kantaa näitä mutaatiota geeneissään joka altistaa aineiden puutteelliseen imeytymiseen.

Raportissa selvitetään myös miten tietyt geenit vaikuttavat ruokailutottumuksiin. Esimerkiksi saatat napostella pieniä välipaloja vaikka kuinka paljon, mutta et koskaan tule tästä kylläiseksi?

Voit katsoa esimerkin tuloksista klikkaamalla kuvaa:

Dieetti ja ravinto DNA-testin raportti

Dietti ja ravinto DNA-testi

Erikoistarjous

Dieetti ja ravinto DNA-testin perushinta on €189. Erikoistarjouksena tarjoamme kaksi testiä hintaan – €359. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme [email protected]

Mitä testipakkaus sisältää

Kun olet suorittanut tilauksen, niin lähetämme postitse testipakkauksen, joka sisältää kaiken tarvittavan näytteiden ottamista varten:

 

  • 2x steriiliä vanutikkua suun limakalvonäytteen ottamiseen
  • Ohjeet näytteiden ottamiseen ja takaisin postittamiseen
  • Palautuskuoren jossa osoite valmiina

Testin suorittamiseksi sinun tarvitsee vain ottaa näytteet pyyhkäisemällä testitikuilla suun sisäpuolelta muutaman sekunnin. Tämän jälkeen testitikut annetaan kuivua huoneenlämmössä, jonka jälkeen ne laitetaan palautuskuoreen ja voidaan lähettää laboratorioon tutkittavaksi. Katso tästä lisää näytteenotosta DNA-testeissä. Testitulosten valmistumiseen menee noin 4-8 viikkoa, jonka jälkeen lähetämme tuloksesi suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämä testi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnista ja terveellisistä elämäntavoista.