Mikä on Akkreditointi?

Kun valitsee DNA-testaus palvelua tarjoavia yrityksiä, niin tärkein asia on laatu ja testien tarkkuus. Tämä varmistaa testituloksiesi luotettavuuden ja tarkkuuden. Akkreditointi on osoitus laboratorion osaamisesta, koskien laboratorion osaamista analyysin kaikissa vaiheissa.

Akkreditointi varmistaa että laboratorio on teknisesti ja henkilöstöllisesti kykenevä ja pätevä tarjoamaan tarkkoja DNA-testejä. EasyDNA:n tarjoamat testit tehdään ISO17025 akkreditoidussa laboratoriossa. Akkreditointi prosessissa laboratorion kaikkiin menetelmiin ja henkilöstön osaamiseen liittyvät asiat tarkastetaan  puolueettoman tahdon toimesta säännöllisin väliajoin tehtävillä auditoinneilla. Tämä takaa standardin mukaiset, laadukkaat ja tarkat DNA-testi tutkimukset.

ISO on kansainvälisen standardi organisaatio joka antaa viitteet standardin mukaiselle toiminnalle. Tämä antaa varmistuksen siitä, että testimme ovat laadukkaita.

DNA-testien tarkkuus

Isyystestin tarkkuuden varmistaa 20 geenimarkkerin tutkimus ja kaikkien näiden markkerien on täsmättävä mahdollisen isän ja lapsen välillä.

Tapauksessa, jossa isyystestiin sisällytetään isäehdokkaan, lapsen ja myös äidin näyte, niin testin tarkkuus on 99,999% jos henkilö on lapsen biologinen isä. Tilanne jossa henkilö ei ole lapsen biologinen isä, on testin tarkkuus 100% ja todennäköisyys isyydelle on 0%.

Jos haluat vielä enemmän lisätietoja meidän akkreditoiduista DNA-testeistä niin katso meidän Usein kysytyt kysymykset tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].