Setä/Täti DNA-testit antavat mahdollisuuden määrittää sedän tai tädin biologista suhdetta oletetulle veljenpojalle tai veljentyttärelle. Tätä testiä voidaan myös hyödyntää isyyden varmistamisessa, silloin kun oletettua isä henkilöä ei voida testata. Suosittelemme myös tässä DNA-testissä sukulaisuustestien tapaan sisällyttää äiti testaukseen, koska näin saadaan puolet DNA-profiilista hahmotettua jolloin oletetun henkilön suhteen määrittäminen on selkeämpää. Tämä antaa myös lisävarmuutta tuloksiin. Sellaisessa tilanteessa jossa miespuoleisen henkilön setää etsitään, niin voidaan käyttää Y-kromosomi testiä. Tutustu Y-kromosomi testiin klikkaamalla tästä.

Setä/Täti DNA-testien hinnat ovat alkaen 289 euroa, yhdelle (1) oletetulle sedälle/tädille ja yhdelle (1) lapselle. Tulokset ovat saatavissa 5 työpäivän kuluttua näytteen saapumisesta laboratorioon.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme keskustellaksesi enemmän tilanteestasi ja autamme sinua löytämään parhaimman testin valikoimastamme. Jos tahdot tilata Setä/Täti DNA-testin, niin voit tilata testin suoraan tilaussivuiltamme.