DNA-testien tulokset

Testiä tilattaessa kohdistuu mielenkiinto myös siihen minkälaiset varsinaiset testitulokset ovat ja miten niitä tulkitaan. EasyDNA haluaa asiakkaiden tietävän minkälainen raportti testin tuloksista on saatavissa. Alkuperäisyyden vuoksi easyDNA testitulokset ovat englannin kielellä ja ne laaditaan laboratoriossa heti tulosten valmistuttua. Raportit ovat tehty mahdollisimman tarkaksi ja selkeäksi, mutta tarvittaessa saat meiltä myös konsultointi apua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Keräsimme tälle sivulle listan useimmin kysytyistä kysymyksistä, joita olemme vuosien varrella saaneet asiakkailtamme. Voit katsoa löytyykö sinun mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vastausta listalta. Jos et löydä vastausta, niin ota rohkeasti asiakaspalveluumme yhteyttä vastauksien saamiseksi. Autamme sinua mielellämme kaikissa asioissa.

Oma testipakkaus

Usein tulee tilanne, jolloin et voi vastaanottaa tai odottaa testipakkauksen saapumista. Tähän tilanteeseen EasyDNA on kerännyt tarkat ohjeet millä voidaan käyttää itse tehtyä testipakkausta näytteenotossa. Näin voidaan nopeuttaa testin suorittamista tai helpottaa testipakkauksen vastaanottamiseen liittyviä ongelmia.

Näytteenotto

Kun olet tehnyt tilauksen, niin lähetämme sinulle testipakkauksen suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen 2-3 arkipäivän toimitusajalla. Testipakkaus sisältää kaiken tarvittavan näytteiden ottamista varten (steriilit näytteenottotikut, ohjeet, henkilötietolomake).

Isyystestin tulosten tulkinta

Mitä voidaan odottaa testituloksista ja miten niitä luetaan. Kerromme lyhyesti mitä asioita isyystesissä testataan ja miten niitä tulkitaan. Isyystestissä biologinen suhde lapseen joko varmistetaan tai poissuljetaan.

Tilaaminen ja maksaminen

Maksa verkkopankissa

Meillä on käytössä Suomalaisen Checkout Finland Oy:n verkkopankkipainikkeet, jolla suoritat maksun helposti turvallisen verkkomaksamisen kautta. Tarjolla myös Collector osamaksuvaihtoehdot. Saat testistä laskun kotiisi ja voit itse valita osa-maksulle aikataulun.

Sanasto

DNA-testeissä käytetty sanasto voi tuntua monille hieman vieraalta. Olemme listanneet joitain sanoja ja asioita tähän, jotka ovat hyvä tietää DNA-testeihin tutustuessa.

EasyDNA palveluverkosto

EasyDNA on kansainvälinen yritys, joka palvelee asiakkaitaan monilla eri kielillä. Palvelut ja toimitukset kaikkialle maailmassa takaa kattava yhteystyökumppaneiden ja toimistojen verkosto. Suomessa palveluista vastaa easyDNA Finland Oy (Y-1966337-3), jolla on kymmenien vuosien kokemus käytännön DNA-tutkimuksista.