Tiedote: Testipakkausten toimitukset asiakkaille viivästyvät Posti Oyj:n aiheuttamien ongelmien seurauksena. 

Varastoon saapuvien testaustarvikkeiden saannissa on tällä hetkellä ongelmia, postin maahantuonnissa ilmenneiden ongelmien seurauksena. Pahoittelemme tästä koituvaa haittaa asiakkaille. Pakkauksia toimitetaan asiakkaille heti kun tarvikkeiden toimitukset saapuvat meille. 

Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti digitaalisten palveluiden välityksellä (sähköposti, chat ja lomakkeet).

Ohjeet ja yleiset kysymykset yhteydenottoa varten:

  • En ole saanut vahvistusviestiä? Tilausvahvistukset tulevat joskus viiveellä. Jää rauhassa odottamaan tilausvahvistusta. Tilaus on todennäköisesti onnistunut ja rekisteröitynyt järjestelmäämme. Näemme järjestelmästä myös epäonnistuneet tilaukset, jolloin otamme automaattisesti yhteyttä tilaajaan.
  • Onko näytteeni saapunut laboratorioon? Tällä hetkellä näytteiden saapumisessa on ajoittain viivettä, johtuen koronaepidemiasta. Tietojemme mukaan kirjeet kulkevat nopeammin, kuin paketit.
  • Koska saan tulokset? Testien tuote-esittelyissä ilmoitetut analyysi aikataulut ovat arvioita. Joskus tulokset voivat valmistua aikaisemmin ja joskus myöhemmin.
  • Otan yhteyttä, miten toimin? Muista mainita yhteystiedot ja tilaajan tiedot tarkasti. Jos tiedustelet oman tilatun testin asioista, niin muista mainita testinumerosi viestin yhteydessä.

Kaikkiin tiedusteluihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian. Huomioi että asiakaspalvelussa voi esiintyä ruuhkaa ajoittain. Jos kysymyksesi on kiireellinen, niin mainitse tämä viestissäsi.

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella: