DNA-testi äitiyden varmistamiseen

DNA-äitiystestillä voidaan varmistaa onko testattava henkilö todella lapsen äiti. Testi toimii samaan tapaan kuin isyystesti ja sen tarkkuus 99,99 % eli sama kuin isyytestissä. Mikäli äiti ei ole lapsen biologinen äiti, niin tarkkuus on 100%.

Milloin äidin DNA-testiä tarvitaan?

Monet adoptoidut lapset voivat tarvita äitiystestiä, mikäli he haluavat selvitää biologisia vanhempiaan. Tähän EasyDNA haluaa antaa mahdollisuuden kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa. EasyDNA toimii monissa maissa ja voimme toteuttaa yhteistyössä testaamisen, vaikka henkilöt sijaitsisivat eri maissa. Testiä hyödyntävät myös lukuisat vanhemmat, jotka ovat antaneet lapsen adoptoitavaksi.

Testi on tarkoitettu vain tiedon saamiseksi ja se ei kelpaa virallisena todisteena tai juridisissa tarkoituksissa. Testin tarkkuus on kuitenkin täysin sama kuin virallisissa testeissä.

Miten tilaan äitiystestin?

DNA-äitiystestin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta.

1. Valitse etusivuiltamme Tilaa ja etsi luettelosta äitiystesti. Klikkaamalla tästä pääset eteenpäin tilauksessa. Anna tarvittavat yhteystiedot tilaussivuillamme.

2. Suorita testin maksu kätevästi suojatussa maksupalvelussamme heti tilauksen jälkeen. Saat vahvistuksen sähköpostiisi ja lähetämme sinulle DNA-testipakkauksen näytteiden ottamista varten.

3. Ota näytteet ohjeen mukaan ja lähetä ne meille takaisin laboratorioon.

Tulokset nopeasti

Kun olemme vastaanottaneet näytteesi laboratoriossa, niin tulokset valmistuvat 3-5 arkipäivän kuluessa. Tulosten valmistuttua, ne lähetetään suoraan tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

DNA-äitiystestit suoritetaan ISO 17025 ja AABB akkreditoidussa laboratoriossa, jolla on pitkä kokemus sukulaisuustestien tarjoamisesta.

Jos sinulla on kysyttävää testiin liittyen tai haluat tilata testin muulla tavalla, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.