Laaja geenipaneeli

Tilaa 289 €

Haluatko selvittää enemmän tietoa terveydestäsi? EasyDNA:n Know Yourself geenitesti paneeli antaa sinulle runsaasti geneettistä tietoa eri osa-alueilta, kuten esi-isien syntyperästä, persoonallisuuden piirteistä, fyysisestä suorituskyvystä, kehon reagoinnista eri ravintoaineisiin, alttiudesta sairauksiin ja ihon hoitotarpeesta.

Geenitesti

Tilaa 269 €

Tilaa geenitesti ja määritä riskisi sairastua. Geenitestit ovat kehittyneen teknologian ja tieteellisen tutkimuksen ansiosta antaneet jokaiselle mahdollisuuden tutkia omia geenejä. Nyt jokainen voi päästä käsiksi omaan perimään. EasyDNA tarjoaa geenitestin, jolla voit määrittää riskisi sairastua yleisiin sairauksiin. Tiedon avulla voit kohdistaa huomiosi terveellisiin elämäntapoihin ja näin vähentää riskiä sairastua.

Syöpägeeni tutkimus

Tilaa Tilaus asiakaspalvelusta

Perinnöllisyys on joidenkin syöpien synnyssä merkittävä tekijä. Monella henkilöllä on läsnä epätietoisuus siitä että onko juuri minun kohdallani tälläinen geneettinen alttius olemassa. Nykyään tiedetään joukko geenejä, jotka lisäävät riskiä tiettyjen syöpien syntyyn. Tämä tieto voi olla merkittävä ja tärkeä tieto elämässä.

Keliakia geenitesti

Tilaa 159 €

Keliakia on autoimmuunisairaus, jonka syntymiseen tiedetään vaikuttavan tietynlaiset geenit. Tarjoamme uudenlaisen geenitestin, jolla selvität oletko perinnöllisesti altis sairastumaan keliakiaan.

Laktoosi-intoleranssi DNA-testi

Tilaa 149 €

Saatko epämukavia oireita maitotuotteita käyttäessäsi? Turvonnut olo, maha kipeä ja toimii oudosti? Taustalla saattaa olla maidon sisältämän laktoosin imeytymisen häiriö. Tämä voi johtua siitä että omistat laktoosi-intoleranssia aiheuttavan geenimuodon, joka johtaa siihen että suolistossasi ei ole maidon laktoosia pilkkovaa laktaasi entsyymiä. Selvitä asia nopeasti ja helposti geenitestillä.

Sairaudet ja häiriöt

Suosittu geenitesti, jossa tutkitaan lukuisia genotyyppejä jopa yli 30:lle eri sairaudelle. Valikoimassa on kardiologisia, neurologisia sairauksia ja autoimmuunisairauksia, sekä vanhuuteen liittyviä sairauksia kuten alzheimerin tauti ja osteoporoosi.

Geeneihin liittyvät suoraan perinnölliset sairaudet

Testivalikoima sisältää myös erikseen testin mm. keliakiaan liittyvien geenien tutkimukseen. Myös suomalaisväestössä esiintyvän laktoosi-intoleranssin pistemutaation tutkimus on valikoimassamme.

Näytteenotto

Kaikissa geenitesteissä käytämme suun limakalvolta otettavaa pyyhkäisynäytettä joka on helppo ja kivuton suorittaan. Suostumuslomakkeella vahvistetaan lupa ja suostumus omien geenien tutkimukseen. Testitulokset lähetetään asiakkaalle sähköpostitse.