Kansainvälinen akkreditoitu laboratorio

EasyDNA testit suorittavassa laboratoriossa on ISO17025 standardin mukainen akkreditointi, joka osoittaa testien luotettavuuden ja on kansainvälisesti hyväksytty todistus laadusta ja ammattitaidosta. Kyseiseen akkreditointiin kuuluu ulkopuolisten, sekä sisäisten auditointien suorittaminen. Tämän vuoksi laboratorio ylläpitää standardin mukaisia toimintojaan jatkuvasti. Jokaiset testit ja testitulokset käyvät standardien mukaiset vaiheet valvotussa prosessissa.

Laboratorio täyttää lisäksi erillisen AABB-luokituksen, jossa vaaditaan jatkuvaa laadunhallintaa ja raportointia kaikista prosesseista, välineistä ja menetelmistä. AABB Parentage Testing Accreditation Program.

DNA-testauksen laadunhallinta

Osoitettu laatu- ja tarkkuus takaavat korkean luotettavuuden ja laadukkaat testitulokset kaikille testeillemme. Testin tilaaja voi varmistua tuloksen oikeellisuudesta.

Palveluiden laadunhallinta

EasyDNA:lla käsittelemme tuhansia testejä, tilauksia ja tiedusteluja joka vuosi ja pyrimme aina nopeaan ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme ammattitaitoiset palvelijat ovat aina valmiina auttamaan sinua.

EasyDNA tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, missä ikinä sitä tarvitset!