Suun mikrobit

Tilaa

Suun mikrobiomi testi TULOSSA PIAN

Mikrobiomi

Tilaa 209 €

Suoliston bakteerikanta tasapainossa? Nyt voit selvittää suolistosi toimintaa ja hyvinvointia, mikrobiomin tutkimuksella, johon voit ottaa näytteen suoraan kodissasi. Saat tiedon suoliston mikrobien, kuten bakteerien koostumuksesta ja toiminnasta. Tulokset valmistuvat noin 2-3 viikon sisällä ja saat ne suoraan sähköpostiisi.

NutriFit DNA-testi

Tilaa 299 €

Onko sinulla vaikeuksia saada kuntoa kohdalleen? Tuntuuko että kovasta treenistä huolimatta, ei kehitystä tapahdu? Syyt saattavat löytyä geeneistä. Ota selvää NutriFit geenitestillä, miten optimoit treenisi, ravintosi ja hyvinvointisi mahdollisimman tehokkaasti. Laaja geenitesti jossa saat 35 eri asian analyysin kehosi toiminnasta. Testi määrittää yhteensä yli 110 geneettistä varianttia.

Yliherkkyys testi

Tilaa 135 €

Onko sinulla usein selittämättömiä terveysongelmia? Epäiletkö itselläsi jonkinlaista herkkyyttä eli intoleranssia joitain aineita kohtaan? Oletko altistunut homeille? Uusi ja innovatiivinen yliherkkyystesti tutkii herkistymistä jopa 400 ruoka-aineelle ja 325 ympäristön aineelle. Testaukseen sisältyy ravintoaineet, metallit, suoliston herkkyyden- ja hormonien analyysi! Tulokset ovat saatavissa 7-10 päivän kuluttua näytteiden vastaanottamisesta laboratorioon. Aloita oma terveys matkasi EasyDNA:n yliherkkyys testillä!

Biologinen ikä testi

Tilaa 195 €

Ikä on vain numeroita. Unohda numeerinen ikä. Uusi biologinen ikä testi paljastaa todellisen ikäsi salaisuudet, joka heijastaa paremmin kehosi terveyttä ja kauneutta. Testi kertoo miksi toiset saman ikäiset näyttävät nuoremmalta kuin toiset. Helppo ja nopea suorittaa. Testitulokset tarjoavat tietoa siitä miten juuri sinä vanhenet ja missä kohtaa prosessi on menossa.

Ihon DNA-testi

Tilaa ei saatavilla

Ihon DNA-testi on paras ratkaisu laadukkaaseen ihonhoitoon. Sen avulla saat tiedon oman ihon ominaisuuksista ja vanhenemiseen liittyvistä asioista, jotka liittyvät geeniperimään. Ihon DNA-testi on uusi ja innovatiivinen ratkaisu kohti parempaa ihonhoitoa.

Dieetti ja ravinto DNA-testi

Tilaa 189 €

Väsynyt laihduttamiseen ilman tuloksia? Dieetti ja ravinto geenitesti auttaa sinua selvittämään mikä vikana kun homma ei toimi.

Persoonallisuus DNA-testi

Tilaa 179 €

Oletko utelias ja kiinnostunut persoonallisuudestasi? Geenisi määrävät sen mitä olet. Harkitsetko asioita pitkään vai oletko riskin ottaja? Suunnitteletko vai oletko enemmän spontaani? Persoonallisuus DNA-testi voi auttaa sinua oppimaan lisää siitä, miten genetiikka vaikuttaa persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen. Yksinkertainen sylkinäyte on kaikki, mitä tarvitaan tulkitsemaan salaisuudet siitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen. Tilaa testi tänään!

 

Urheilun genetiikkaa

Monet huippu-urheilijat ja myös arkiliikkujat ovat laajentaneet rakkauttaan liikuntaan geenitestauksen avulla. Testeistä saadaan tärkeää henkilökohtaista tietoa, miten ja millä menetelmillä päästään huipputuloksiin. Geenit kertovat myös parhaimmat ravintoon liittyvät tekijät, jolloin erilaisten ruokavalioiden optimaalinen suunnittelu helpottuu.

Uusi ihon hoidon innovaattio geeneissä

Jokainen kosmetologi tietää että ihotyyppejä on lukuisia jotka tulee hoitoaa eri tavalla. Kosmetologi voi nähdä onko sinulla kuiva iho vai kostea iho. Ihon rakenteeseen kuitenkin vaikuttaa monenlaisia asioita, kuten antioksidanttien toiminta. Ihon uusiutumiseen liittyvät mekanismit. Näitä ei voida silmällä nähdä, koska tieto niistä on tallennettu geeneihin.

Persoonallisuus ja personallisuushäiriöt

Persoonallisuuden piirteet kiinnostavat yhä suurempää osaa ihmisistä. Psykologia tutkii yhä enemmän myös geenien vaikutusta persoonallisuuden piirteisiin, sekä psykiatrisiin sairauksiin. Viimeaikoina on saatu selville että monet psykiatriset sairaudet ovatkin vahvasti perinnöllisiä ja niille on löydetty geenejä jotka välittävät tätä ominaisuutta. Geenitestillä voit tutkia oman persoonallisuuden perusteet.