Millaisia näytteitä voidaan testata?

EasyDNA:lla on mahdollisuus testata monenlaisia näytteitä. Erilaisista materiaaleista voidaan eristää ja tunnistaa siihen jääneet DNA-jäämät. Nämä voidaan yksilöidä kuuluvaksi miehelle tai naiselle. Voit katsoa lisätietoja erilaisista mahdollisuuksista klikkaamalla muut näytteet tästä.

Uskottomuus DNA-testissä yleisiä näytemateriaaleja ovat hiukset, alushousut, lakanan palat sekä kondomit ja muut mahdolliset eritteet. Näytemateriaalin laatu vaikuttaa siihen miten siitä saadaan DNA:ta eristettyä. Lisäksi mahdolliset kontaminaatiot vaikuttavat tutkimiseen, joten DNA-erityksen onnistuminen ei aina välttämättä ole 100%.

Mitä voidaan löytää uskottomuus DNA-testillä?

  • Ihmis- ja ei-ihmisperäistä DNA:ta : Alusvaatteesta tai muusta materiaalista voidaan havaita ihmisperäistä DNA:ta. Siitä voidaan löytää yhtä tai useamman henkilön DNA:ta
  • Eri sukupuolten DNA:ta: Testissä voidaan varmistaa onko materiaalissa miehen vai naisen DNA:ta. Menetemässä määritetään onko DNA mieheltä, jolloin siitä on löydettävissä Y-kromosomaalista DNA:ta.
  • Lähteen alkuperän selvittäminen:  Lisäksi testissä voidaan selvittää onko löytynyt DNA lähettäjän omaa DNA:ta vai onko kyseessä ulkopuolisen henkilön DNA:ta.

Miten testi tehdään?

Tilauksen jälkeen lähetämme sähköpostitse lähetysohjeet ja tutkimusnumeron. Kaikki viestien vaihto tapahtuu sähköpostin välityksellä. Mikäli olet tilannut myös vertailunäytteen tutkimuksen, niin saat testipakkauksen tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Jos haluat testipakkauksen huomaamattomasti SmartPost pakettiautomaattiin, niin ilmoita tästä tilauksen lisätiedoissa sekä lähettämällä viesti asiakaspalveluun osoitteseen [email protected].

Miten toimin näytteen kanssa?

Pidä materiaali/näyte huoneen lämmössä ja kuivassa paikassa. Paras pakkaus näytteen säilyttämiseen on paperipussi tai kirjekuori. Jos olet koskettanut tahraa itse, niin suosittelemme myös oman näytteen testaamista, jolla tunnistetaan oman DNA:n osuus muusta DNA:sta. Tilaa testi suoraan nettisivujen kautta. Odota hetki kunnes käsittelemme tilauksen ja lähetämme sinulle sähköpostilla tarkat lähetysohjeet ja yksilöllisen tutkimuskoodin. Lähetä näyte saamasi ohjeiden mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä

Kunnioitamme aina arkaluontoisia asioita ja siksi haluamme auttaa sinua huolellisesti harkitsemaan kaikkea siihen liittyvää. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä uskottomuus testauksen suhteen.

Artikkeli: Pettäminen ja DNA-testi
Sperman testauksen monet vaihtoehdot