Siemennesteen tunnistus

Tilaa 229 €

Onko alushousuissa spermaa? Löysin tahroja lakanoista! Tilaa varma ja luotettava tutkimus siemennesteen tunnistamiseksi ja selvitä onko kumppanisi ollut uskoton. Markkinoiden paras spermatesti nyt verkkokaupasta.

DNA-pankki

Tilaa Ei saatavilla

Nyt voit lähettää meille säilytettäväksi DNA-näytteen myöhempää käyttöä varten. DNA-pankissa säilytät DNA:si jopa 15 vuoden ajan. Säilytys on loistava vakuutus yksilöllisestä profiilista, jota voidaan tarvita useissa eri tilanteissa.

Uskottomuus DNA-testi

Tilaa 289 €

Pettääkö vaimosi tai miehesi sinua? Uskottomuus DNA-testi on sinulle joka epäilet puolisosi käyneen vieraissa. Nyt voit ottaa selvää mieltäsi painavasta asiasta luotettavasti DNA-testillä, joka selvitää onko epäilyttävässä materiaalissa jälkiä ulkopuolisen DNA:sta. Lähetä materiaali laboratorioon tutkittavaksi ja saat tulokset sähköpostiin nopeasti ja luotettavasti. Älä jää miettimään vaan ota selvää asiasta jo tänään.

Testitulokset nopeasti

Tilaa 159 €

Suurimmassa osassa tarjoamissamme DNA-testeissä tulokset saadaan 5-7 työpäivän kuluessa näytteen saapumisesta laboratorioon. Kuitenkin tiedämme että tapaukset ja tilanteet ovat erilaisia. Jos sinulla on tarve saada tulokset nopeammin, niin pyydämme teitä käyttämään pikalähetys palveluamme.

Testi pettäjän kiinni jäämiseksi

EasyDNA on lanseerannut myös joitain muita yksittäisiä testejä joista on erityistä hyötyä ihmisille. Yksi näistä on pettäjän kiinni jäämiseksi tarkoitettu uskottomuus DNA-testi. Mikä pettäjä on jättänyt jälkiä vaatteisiin, sänkyyn, tavaroihin tai muuhun paikkaan, niin asia voidaan tutkia DNA-testauksen avulla. Testi pystyy määrittämään mistä tahansa materiaalista miehen tai naisen DNA:n läsnäoloa. Tämän perusteella voidaan saada ulkopuolinen DNA-tutkittua. Mikäli materiaalista löytyy ulkopuolista DNA:ta niin tämä voidaan viellä varmistaa tutkimalla asiakkaan oma DNA-näyte vertailua varten.

Testivalikoimassa on myös erikseen siemennesteen tunnistamiseen suunnattu testi, mikäli asiakkaalla on keskeisenä kysymyksenä se että onko tahra siemennestettä vai jotain muuta eritettä.

EasyDNA:ta kaikki genetiikan ja biolääketieellisen testauksen palvelut

Olemme erikoistuneet ihmisten ja eläinten kliinisiin testauksiin, sukulaisuustestaukseen ja moneen muuhun erikoisalan testaukseen. Teemme yhteystyötä yritysten ja yksityisten asiakkaiden kanssa monilla eri biolääketieteen aloilla. Yritysyhteistyössä teemme tuotetestauksia ja laatuanalyysejä. Mikäli et löydä sopivaa testiä valikoimasta, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun tiedustelua varten. Yritämme aina kuulla asiakasta ja etsiä sekä toteuttaa hänen tarvitsemat tutkimukset.