Tilisiirto

Vaihtoehtoisesti voit tilata testin sähköpostissa ja suorittaa maksun tilisiirrolla.

Tilaa testisi lähettämällä sähköpostia [email protected] ja kerro tilauksessa testi jonka haluat tilata, sekä osallistujien lukumäärä. Lisää viellä yhteystiedot. Otamme tiedot talteen ja lähetämme laskun suoraan sähköpostiin. Kun maksu on saapunut, niin saat 1-2 arkipäivän kuluessa testipakkauksen ilmoittamaasi postiosoitteeseen.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] pyytääksesi maksutavaksi tilisiirtoa. Voit jättää myös yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Osamaksu

Saat mahdollisuuden maksaa tuotteen myös osamaksulla tai laskulla. Ota yhteyttä asiakaspalveluun mikäli haluat maksaa osamaksulla.

Testipakkauksen toimitus

Käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti ja toimitamme testipakkaukset suoraan tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Voit valita tilaukseesi myös pikatoimituksen, jolloin saat testipakkauksen jopa seuraavaksi päiväksi. Mikäli haluat testipakkauksen toimitettavan SmartPost pakettiautomaattiin, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluun heti tilauksen jälkeen, mikäli et ole tästä ilmoittanut tilauksen lisätiedoissa.