EasyDNA tarjoaa lakisääteiset testit kosmetiikkatuotteille (CPSR), jotka tulee suorittaa kaikille tuotteille, olit sitten maahantuoja tai valmistaja. EU:n kosmetiikka-asetus määrää testit tehtäväksi, ennen tuotteen markkinoille saattamista. Testit voit tilata suoraan verkkokaupasta ja saat tarkemmat ohjeet tuotteen ja dokumenttien toimittamiseksi tilauksen jälkeen.

Euroopan Unionin kosmetiikka-asetus vaatii kattavan arvion tuotteen turvallisuudesta, joihin sisältyy tuoteturvallisuusarvio, mikrobiologinen testi, stabiliteetin tutkimus sekä Challenge testi. Näiden testien ja analyysien yhteenvedosta tallennetaan tiedot EU:n kosmetiikka tietokantaan CPNP Cosmetic Products Notification Portal). CPNP on Euroopan komission ylläpitämä sähköinen ilmoitusjärjestelmä, jota käytetään kosmetiikkatuotteiden markkinoille saattamisesta ilmoittamiseen EU.

Kosmetiikan tuoteturvallisuusarviointi

Tilaa

Oletko kosmetiikan valmistaja ja etsit helppoa ja nopeaa turvallisuustestausta tuotteillesi? EasyDNA tarjoaa nyt kattavat palvelut kosmetiikka-alan yrityksille. Tuoteturvallisuusarvio on prosessi, jossa arvioidaan kosmetiikkatuotteen turvallisuus ennen sen markkinoille saattamista. Tämä arviointi on välttämätön, jotta voidaan varmistaa, että tuote ei aiheuta haittaa kuluttajille ja että se noudattaa kansainvälisiä ja paikallisia lainsäädännöllisiä vaatimuksia.

Mikrobiologinen testi

Tilaa

Kosmeettisen valmisteen mikrobiologinen puhtaus tulee aina varmistaa laboratoriotestillä. Kosmetiikkatuotteiden mikrobiologinen testaaminen on keskeistä varmistettaessa tuotteiden turvallisuutta ja laatua. Mikrobiologiset testit varmistavat, että tuotteet ovat vapaita haitallisista mikro-organismeista, jotka voisivat vaarantaa käyttäjän terveyden. Yleisimmät testit sisältävät aerobisten bakteerien, hiivojen, homeiden sekä patogeenisten mikro-organismien, kuten E. coli ja Staphylococcus aureus, määritykset.