Tietoa testistä

Mistä esivanhempasi tulevat? Mistä maasta olet lähtöisin? Nyt sinulla on tilaisuus ottaa asioista selvää ja tutkia mistä isovanhempasi ovat lähteneet. GPS-testi yhdistää sukututkimuksen ja geenitekniikan uudella ja innovatiivisella tavalla. DNA-analyysi ja tehokas laskentamenetelmä, tarjoavat mahdollisuuden saada geologiset populaatiorakenteen (Geological Population Structure) selville. Tämän testin tulokset mahdollistavat esivanhempien jäljittämisen aivan uudella tavalla.

Aloita testi jo tänään ja tilaa testipakkaus hintaan 25.0 EUR*. Tulokset valmistuvat viimeistään 4-6 viikon kuluttua siitä kun olemme vastaanottaneet näytteet laboratorioon.

Miten tämä testi eroaa muista sukuhistoria testeistä?

 Muut sukuhistoria testit
GPS Origins™
Esivanhempien sijainti?
Epätarkempi. Ei paikanna tarkemmin, vaan melko laajoilta alueilta.Yhdistää perimäsi tarkemmin. Mihin maahan, lääniin, jopa kaupunkiin juuresi kuuluvat.
Kuinka kauas historiaan testillä päästään?
Useisiin tuhansiin vuosiinNoin 1000 vuoden ajalle.

Miltä tulokset näyttävät?

Katso miltä tulokset näyttävät klikkaamalla esimerkki kuvaa:
GPS DNA-testi esi-isät

Tulokset ovat kartta kauas menneisyyteen, historiaan. Se on sukuhistorian aarrekartta sinulle ja perheellesi. Kuvien lisäksi se sisältää jopa 18 sivuisen raportin tuloksistasi, joka sisältää mm:

 

  • Analyysin globaalisti levinneiden geenien poolista. Sen perusteella lasketaan matemaattisesti geenikarttoja autosomaalisesta DNA:sta. Tämän avulla voidaan katsoa mistä esi-isäsi ovat peräisin verkostoanalyysiä hyödyntämällä. Esim. Etelä-Ranskasta, Sardiniasta, Intian pohjoisosista tai Suomen Lapista. Testin avulla näet missä päin sinun perimäsi on vahvimmillaan.
  • Oman ainutlaatuisen geenikartan, jonka tietoa verrataan muihin eri puolilla maailmaa olevien ihmisten tietoihin. Tämä antaa mahdollisuuden selvittää mistä esi-isät tulivat ja minne he ovat levittäytyneet. Tätä tietoa selvitetty myös karttakuvien avulla.

Tilaa sukuhistoriasi jo tänään

Kokonaishinta, joka sisältää testipakkauksen, analyysin ja tuloksen on vain 159.00 EUR*. Voit tilata ensin testipakkauksen hintaan 25.00 EUR suoraan nettisivujemme kautta. Kun olet saanut testipakkauksen ja ottanut näytteen, niin voit suorittaa testin loppuhinnan  testipakkauksen rekisteröinnin yhteydessä. Tulokset valmistuvat viimeistään 4-6 viikon kuluttua.

*Huom. Testipakkauksen tilaaminen veloitetaan euromääräisenä, mutta loppuhinnan maksu tapahtuu dollareissa. Tämä tapahtuu testipakkauksen rekisteröinnin yhteydessä ja se voidaan tehdä normaalisti kaikista pankeista. Voit myös maksaa koko hinnan heti.

Oma DNA ja alkuperä: Miten GPS Origins™ toimii?

DNA-näytteesi tutkitaan laboratoriossa, määrittämällä siitä yli 10 000 geenialuetta. Saatua dataa verrataan bioinformatiikan menetelmillä muiden ihmisten vastaaviin geenialueisiin. Vertailussa käytettävät DNA-alueet ovat kerätty lähes 1000:sta eri populaatiosta, tarkalleen määritetyiltä alueilta.

Matkustaminen ja muuttoliike ovat näinä päivinä vilkasta. Ihmiset muuttavat maasta ja maanosista toisiin monien syiden johdosta. Vuosien integroituminen paikalliseen väestöön aiheuttaa lopulta eri populaatioiden sekoittumista ja tulevat sukupolvet eivät välttämättä tiedä tarkalleen sukunsa historiaa. Geenien yhdistyminen populaatioden välillä aiheuttaa uusia geeniyhdistelmiä ja uudenlaisia ulkoasuja, jolloin ulkoisten piirteiden monimuotoisuuden vuoksi alkuperää ei voida päätellä. Tämä voidaan selvittää ainoastaan perimän tutkimisella. Tietyt geenialueet eivät kuitenkaan muutu ja tämän ansiosta GPS-testi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä katsomaan omaa historiaasi.

Kuinka tarkasti GPS Origins™ selvittää lähihistoriaa?

GPS Origins™ on tehokas työkalu lähihistorian selvittämiseen. Se selvittää historiaasi aina 1000 vuoden takaisesta ajasta nykyhetkeen. Usein suku on levinnyt monen maan tai alueen kautta (länsi, itä, pohjoinen, etelä) ja tämän kaiken voit saada selville ainutlaatuisella tavalla.

Testillä voit saada varmuuden

Monet ihmisen ovat kiinnostuneet sukututkimuksesta. Usein halutaan selvittää sukupuuta mahdollisimman tarkasti ja laajalta alueelta. DNA-testin toimivat käyttökelpoisina välineinä sukuhistorian selvittämisessä. Sinulla voi olla epäily siitä että sukusi on alunperin esimerkiksi Venäjältä, Ranskasta, Englannista tai jopa toiselta mantereelta. Saat vahvistettua epäilysi helposti GPS Orgins™ testillä.

Tilaa suoraan netistä tai kysy lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä. Tarjoamme myös muita esihistoriaan liittyviä testejä, joihin voit tutustua tästä.

Mitä eroa on eri alkuperätesteillä?