DNA-testien aikakausi

Viimeisten vuosikymmenten aikana DNA-testit ja isyystestit ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Muutoksena 10 vuoden takaisesta ajasta on tarkka ja luotettava isyystesti jokaisen henkilön toteutettavissa. Tänäpäivänä monet löytävät oikean isän entistä helpommin.

Sukututkimus laajenee

Myös sukututkimus DNA-testejä harrastavat portaalit ovat tiedonlähteitä monille ihmisille. Sukulaisuutta voidaan selvittää sen avulla ja löytää mahdollisesti uusia sukulaisia tai ainakin tietoa siitä missä päin mahdollisesti kiinnostuksen kohteena olevat sukulaiset ovat.

Tulevaisuuden monet mahdollisuudet

Vielä 10 vuotta sitten taloudellisesti vaikeassa tilanteessa olevat sekä opiskelijat marssivat spermapankkiin luovuttamaan siittiöitä. Vaikka he tietävätkin että lapsella on oikeus saada tietoa hänestä, niin eivät he välttämättä aloita aktiivista etsimistä tai heidän on mahdotonta tälläistä toteuttaa. Nykyaika tarjotaa kuitenkin paljon työkaluja henkilön etsimiseen ja DNA-testauksen avulla tutkimiseen. Tämän päivän sperman luovuttaja miettii varmasti useaan kertaan sitä mihin hän on ryhtymässä.